ARKISTONHOITAJA

EtusivuAjankohtaisetARKISTONHOITAJA

Ikaalinen – Iso Pikkukaupunki
on viehättävä ihmisenmittainen matkailukaupunki, jossa monipuolinen osaaminen, koulutus ja kulttuuri tukevat kehitystä Pirkanmaan kasvun kehällä. Maankuulu kylpylä, idyllinen Wanha Kauppala ja kansainvälinen Sata-Häme soi -harmonikkafestivaali ovat osa identiteettiämme. Ikaalinen tarjoaa asukkailleen upean järvimiljöön, sujuvat palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet – Isossa Pikkukaupungissa saat laatuaikaa itsellesi ja perheellesi!

Ikaalisten kaupunki hakee joukkoonsa virkasuhteista

ARKISTONHOITAJAA

Arkistonhoitajan perustehtävänä on huolehtia Ikaalisten kaupungin arkistotoimesta ja sen kehittämisestä, keskusvaalilautakunnan sihteerin tehtävistä sekä muista esimiehen määräämistä tehtävistä. Ikaalisten arkistotoimea kehitetään myönteisessä hengessä uuden tietohallintolain ja tietotekniikan mukanaan tuomien mahdollisuuksien mukaiseksi. Muihin tehtäviin tulee kuulumaan keskushallinnon toimistotyötehtäviä.

Valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä valmiutta tarvittaessa suorittaa asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinto.

Arvostamme kokemusta kunnallishallinnosta ja virkaan kuuluvista työtehtävistä, itsenäistä, oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta, yhteistyökykyä, perehtyneisyyttä asiakirjahallintoon ja arkistonmuodostukseen sekä hyvää tietotekniikan osaamista. Eduksi katsotaan myös jo suoritettu arkistonhoitotutkinto ja TWeb -asiakirjahallintaohjelman hallinta.

Kyseessä on virka, joka täytetään toistaiseksi voimassaolevaksi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 15.10.2019 klo 14.00. Hakemus ja ansioluettelo toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen kanslia@ikaalinen.fi. Viestin otsikkoon merkintä “Arkistonhoitajan virka”.

Lisätietoja antavat tarvittaessa kaupunginjohtaja Kari Tolonen p. 044 730 1250 tai sivistysjohtaja Tapio Ala-Rautalahti p. 044 730 6115 tai arkistonhoitaja Riitta Harjuntausta p. 044 730 6416.

Mol.fi hakemukseen tästä