OSASTONHOITAJA TERVEYSKESKUSSAIRAALAAN

Osastonhoitaja, Ikaalisten sosiaali- ja terveyskeskus

Haemme Ikaalisten kaupungin sosiaali- ja terveystoimen ammattilasten joukkoon osastonhoitajaa TK-sairaalaan (=akuuttiosastolle) toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Keskeiset tehtävät ovat mm. yksikön päivittäistä johtamista, henkilöstösuunnittelua ja -hallintoa, toimintaprosessin kehittämistä, talouden seurantaa ja hankkeisiin osallistumista. Ikaalisten sote-keskuksessa korostuu moniammatillinen yhteistyö ja asiakaslähtöisyys.

Arvostamme kokemusta osastotyöstä, itsenäistä ja aktiivista työotetta, joustavuutta sekä intoa osaston toiminnan kehittämiseen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vankkaa kokemusta esimiestyöstä, hyviä sosiaalisia taitoja, kokonaisuuksien hahmottamista sekä organisointikykyä ja jatkuvaa prosessien kehittämistä.

Kelpoisuusehtona osastonhoitajan virkaan on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillisuus tai aiempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys.

Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan. Oman palkkatoivomuksen voi esittää. Ennen viran vastaanottamista tulee esittää Terveystalon työterveyshuollon lääkärin tekemä hyväksytty lääkärintodistus. Koeaika on 6 kuukautta.

Sähköiset hakemukset liitteineen pyydetään toimittamaan osoitteella SOTEkirjaamo@ikaalinen.fi .

Hakuaika päättyy 19.7.2019 klo 12.

Lisätietoja antaa vs. johtava hoitaja Leena Loukkaanhuhta p. 044-7301 581, perusturvajohtaja Timo Tallila 044-7301 256 (1.-5.7.) tai vanhuspalveluiden päällikkö Marianne Viitasalo-Männistö 044-7301 360 (15.7.->).

Mol.fi hakemus