SOSIAALITYÖNTEKIJÄN SIJAISUUS

Tervetuloa tekemään monipuolista ja mielenkiintoista sosiaalityötä Ikaalisiin!

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN viransijaisuus, 6 kk.

Etsimme mukavaan ja kehittämishaluiseen tiimiimme sosiaalityöntekijän viransijaista aikuissosiaalityöhön. Olemme kehittäneet viime aikoina erityisesti sosiaalisen kuntoutuksen ryhmätoimintaa menestyksekkäästi.

Sosiaalityöntekijän työ on monipuolista ja laaja-alaista asiakkaan tilanteeseen vaikuttamaan pyrkivää muutostyötä. Työhön sisältyy palvelutarpeen arviointi, omatyöntekijänä toimiminen, asiakassuunnitelmien laatiminen ja toteutuksen seuranta sekä palveluiden koordinointi. Työnkuvaan kuuluu myös terveyskeskussosiaalityö ja potilasasiamiestehtävät  sekä osallistuminen työttömien aktivointihaastatteluihin, TYP-työhön ja virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen.

Aikuissosiaalityöntekijän työ on itsenäistä, mutta työtä tehdään myös työparina ja erilaisissa yhteistyöverkostoissa.  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, mukavan ja avuliaan tiimin, esimiehen täyden tuen, liukuvan työajan ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys sekä Valviran rekisteröinti. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijat (817/2015, 12§). Kokemus toimeentulotukiasioista katsotaan eduksi.

Viransijaisuus täytetään mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Viransijaiseksi valitun on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Ennen sijaisuuden vastaanottamista valitun on esitettävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen (TVA-palkka 3131 €/kk).

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen 04.10.2019 klo 12.00 mennessä os. Ikaalisten kaupunki, sote-keskus, PL 33, 39501 Ikaalinen.  Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen SOTEkirjaamo@ikaalinen.fi

Tiedustelut sosiaalityöntekijä Anneli Mielonen, p. 044-7301 312,  anneli.mielonen@ikaalinen.fi tai johtava sosiaalityöntekijä Ulla Wegelius, p. 044-7301 311, ulla.wegelius@ikaalinen.fi.