Skip to content

Kovelahti

TERVETULOA KOVELAHTEEN!

Kovelahti on vireä ja elinvoimainen kylä luoteis-Ikaalisissa. Nämä sivut on tarkoitettu tietolähteeksi kovelahtelaisille, ex-kovelahtelaisille ja kaikille muille Kovelahdesta kiinnostuneille. Tutustu Kovelahteen vasemmalla olevien linkkien kautta. Täältä löydät myös kuvagallerian sekä tietoja tulevista tapahtumista.

Facebookista löytyy myös Kovelahti-ryhmä, jossa tiedotetaan tapahtumista ja keskustellaan Kovelahteen liittyvistä asioista. Liity mukaan!

AJANKOHTAISTA

Kylätalolta löytyy nyt defi
Kylätalolta löytyy nyt myös defibrillaattori eli defi. Laitteen avulla pystytään auttamaan sydänpotilasta määrätyissä tilanteissa.

Perhekahvila Kovelahdessa
Kokoontumisista ilmoitellaan facebook ryhmässä

Kyläkaupan hoitohuone
Kovelahden kyläkaupalla toimii nyt hoitohuone, jossa useat eri hoitoalan ammattilaiset tarjoavat palveluitaan.

Kirjaston lainauspiste kyläkaupalla
Kirjaston lainauspiste löytyy kyläkaupalta. Lue lisää palveluista!

PIKALINKIT

Kylätalo Nousula
Kylätalo Nousula on toimiva juhlapaikka häitä, sukujuhlia, synttäreitä ja muita tilaisuuksia varten. Tulevien kesien varauksia otetaan jo vastaan, mutta muista, että Nousula tarjoaa hienot puitteet myös talven tilaisuuksiin!

Kylmälahden ranta ja kota
Vastauudistettu Kylmälahden uimaranta-alue tarjoaa kyläläisille ja mökkiläisille hienon kokoontumispaikan. Aluetta on raivattu ja siistitty, rantaa ruopattu ja alue on saanut uuden puu-ceen sekä upean kodan, jota voi halutessaan varata myös yksityiskäyttöön.