Skip to content

Harrastukset

KYLÄ-/PERHEKAHVILA

Kovelahdessa toimii Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ikaalisten yhdistyksen perhekahvila. Lue lisää tapaamisista tapahtumat-sivulta! Tule tutustumaan ja tapaamaan muita alueen vanhempia lapsineen! Myös muuta toimintaa ja tapahtumia järjestetään lapsille, esim. kesällä liikuntakerho urheilukentällä.

KÄSITYÖT

Kovelahden neulojat kokoontuvat kerran viikossa Kylätalo Nousulaan neulomaan milloin sukkia, tumppuja tai vauvan mekkoja ennalta sovitulle kohderyhmälle. Toisinaan tehdään omia töitä. Iloista mieltä käsitöiden ja kahvikupillisen äärellä.

4H

Nousulassa toimii kouluikäisten 4H:n monitoimikerho joka toinen tiistai.
Tarkempia tietoja Ikaalisten 4H:n sivuilta.

LIIKUNTA

Kylätalo Nousulassa kokoontuu kansalaisopiston jumppapiiri tiistaisin klo 18 (tarkemmat ajat ks. Ikaalisten kansalaisopisto).

Kovelahden koulun luistelujää ylläpidetään talkoovoimin kelien mukaan. Samoin myös Haapaniemen hiihtolatu on talvella kyläläisten käytettävissä.

Kovelahden erikoisuutena ovat virolaiset Kiiking-keinut, joita ylläpitää Kovelahden Kiiking ry. Tutustu yhdistyksen Facebook-sivuihin!

MUSIIKKI

Kovelahden laulajat harjoittelevat ja esiintyvät monenlaisissa tilaisuuksissa. Laulajat järjestävät myös suosittuja iltamia. Katso tästä tunnelmia: Iltamat 2.5.2015 (Youtube-video)

MUUT

Kovelahden erämiehet ry järjestää metsästystoimintaa. Lue lisää Yhdistykset-otsikon alta.

Kirjapiiri kokoontuu n. kerran kuukaudessa. Luemme itsenäisesti kukin itseään kiinnostavaa kirjallisuutta, jota esittelemme tapaamisessa muille. Esittelyn ei tarvitse olla laaja esitelmä tai referaatti vaan jokaisen kertomus ja mielipide kirjasta. Kesäajalla pidämme taukoa.

Luonnonkauniit maisemat ja vesistön läheisyys luovat luontoretkeilyyn, marjastukseen ja kalastukseen oivalliset mahdollisuudet!