Skip to content

Harrastukset

Kovelahden kyläkahvila

Kovelahti-Koverannan kyläseura järjestää kylätalo Nousulassa kyläkahviloita. Kyläkahvilassa pääsee tapaamaan tuttuja ja juttelemaan ajankohtaisista aiheista. Kyläkahviloista ilmoitellaan sähköpostitse sekä Facebookissa.

Kyläseuran kirjapiiri

Kyläseuran kirjapiiri kokoontuu n. kerran kuukaudessa. Luemme itsenäisesti kukin itseään kiinnostavaa kirjallisuutta, jota esittelemme tapaamisessa muille. Esittelyn ei tarvitse olla laaja esitelmä tai referaatti vaan jokaisen kertomus ja mielipide kirjasta.

Kovelahden neulojat

Kovelahden neulojat kokoontuvat kerran viikossa kylätalo Nousulaan neulomaan milloin sukkia, tumppuja tai vauvan mekkoja ennalta sovitulle kohderyhmälle. Toisinaan tehdään omia töitä. Iloista mieltä käsitöiden ja kahvikupillisen äärellä.

Kovelahden 4h

Kylätalo Nousulassa toimii kouluikäisten 4H:n monitoimikerho joka toinen tiistai klo 16.30-17.45. Tarkempia tietoja Ikaalisten 4H:n sivuilta.

Liikuntaharrastuksia Kovelahdessa

Nousulassa kokoontuu kansalaisopiston jumppapiiri tiistaisin klo 18 (tarkemmat ajat ks. Ikaalisten kansalaisopisto).

Kovelahden koulun luistelujää ylläpidetään talkoovoimin kelien mukaan. Samoin myös Haapaniemen hiihtolatu on talvella kyläläisten käytettävissä.

Kovelahden erikoisuutena ovat virolaiset Kiiking-keinut, joita ylläpitää Kovelahden Kiiking ry. Tutustu yhdistyksen Facebook-sivuihin!

Kovelahden laulajat

Kovelahden laulajat harjoittelevat ja esiintyvät monenlaisissa tilaisuuksissa. Laulajat järjestävät myös suosittuja iltamia. Katso tästä tunnelmia: Iltamat 2.5.2015 (Youtube-video)

Muut harrastukset Kovelahdessa

Luonnonkauniit maisemat ja vesistön läheisyys luovat luontoretkeilyyn, marjastukseen ja kalastukseen oivalliset mahdollisuudet!