SIKURI-KOLKKO, TALKOOT INFO HANKE 2019

SIKURIN – KOLKON  KYLÄTOIMIKUNTA r.y TALKOOT 2019

Nyt pitää kenttä saada kuntoon 13.07 mennessä pääosin, eli kenttä, tiet, katos, ja koppi. Osa Sikurin kesäpäivästä tapahtuu tuolla kentällä.

Talkoopäiväksi sovittu joka viikon keskiviikko, alkaen klo 17.00…Seuraavassa päivittyvät työvaiheet ja tarvittavat työkalut:

to 2. 5. Valmistelelevat risutalkoot to 2.5, risut pois kenttä-alueelta,puiden kaatoa, valmistelu kentän tasoittamiseksi, saha, raivaussaha, risujen kantoapua(Timo Lilius kääntää ja tasoittaa kentän, kun vaihe on tehty) Merkitään kenttäalue, tarkistetaan pyykitys, Jukka L, Jouko.

ke 8.5.Talkoosuunnitelma keskiviikko 8.5 klo 17.00…Ensimmäiset ohjelmanmukaiset keskivikkotalkoot:Risujen kokoamista, JV tulee traktorin kanssa noutamaan, ison männyn kaato(pitkälaippainen tarvitaan) Jv vie rungon sahalle, risusavottaaKopin siivousta, ympäristön siistimistä, jätteiden lajittelua, kodinkoneet??onko paikkaa näille. Katoksen paikka, mitoitus ja suunnitelma(Veikko Anttila)

Talkoosuunnitelma ke 15.5 urheilukentällä
Vielä irrallaan olevien risujen keräystä kasoihin, kopin ympäristön siistimistä, vanhan lautakopin purkaminen, plexilevyn tekeminen ja  ikkunaan. Sorkkarautaa, kankia,vasara. Ei kovin paljon tehtävää tällä kertaa. Kentän pinta murskattu ja kertaalleen äestetty.
Kaadetaan vielä muutama pieni puu…..moottorisaha. Putsataan kenttäaluetta, joka on märkä, irtonainen roska, sammal ja kivet pois. Kumisaappaat ja rautahara olisi hyvä, nämä edellisten ohjeiden lisäksi.
pe 17.5
Pikatalkoot tänään urheilukentällä klo 17.00, mukaan voi tulla myöhemminkin. Kivien keruuta kentältä, isoja ja pieniä. Kenttä melko kuiva, mutta epätasainen. Umpikengat, varsikengät ja piikkikuokka olisi hyvä. Pölisee, joten työvaattet. Kivien keruuta kottikärryyn, Kubotan kauhaan, ja traktorin lavalle. Minä järjestän jotakin juotavaa, kun on lämmin keli.
Talkooinfo keskiviikolle 22.5
1) porukka Liliuksen Timon sahalle, Timon lisäksi 3 henkilöä. Sahataan katoksen tarvepuut. Sopikaa itse Timon kanssa ketkä on menossa. Timolta myös betonilaatat 40x40x5 perustan tekoon.
2) porukka urheilukentälle, tehtävänä katoksen perustan tekeminen, tarvittaisiin pieni lätkä, laseri, palju tai kottari sementin tekoon. Mistähän lätkä ja laseri löytyy. Tavaratoimitus Koskelasta tapahtuu keskiviikkona.
 
tarvittaessa yksi porukka uimarannan siivoamiseen.

 

Tulevaa työlistaa seuraavista  vaiheista:

– katoksen rakentaminen, runko tehdään  perustan päälle

-terassin ja portaiden teko

-katoksen kattaminen, kattopellit

-kopin maalaus ja varustaminen

-ovet ja ikkunat paikalleen

-kentän kastelu

-wc hankinta ja asennus