Skip to content

Ajankohtaista / Tulevat tapahtumat

Tevankiemen Kyläseura on myös mukana #kesäduuniopnpiikkiin, joka tarjoaa työn 15-17 vuotiaalle nuorelle. Lisätietoja Paavo Keskiruusilta, paavo.keskiruusi@ippnet.fi

Tevaniemen Kyläseura tarjoaa työtä, johon kuuluu mm.Tevaniemen Maamiesseurantalon(kylätalo) huoltotyöt(ruohonleikkuu, siivous, ojien ja ympäristön perkaus ja pienet huoltotyöt. Hae paikkaa 17.4 mennessä.

https://www.op.fi/kesaduuniopnpiikkiin

ALLA OLEVASTA LINKISTÄ PÄÄSET TUTUSTUMAAN TEVANIEMEN TUULIVOIMAOSAYLEISKAAVAAN

Tevaniemen tuulivoimahttps://www.op.fi/kesaduuniopnpiikkiinosayleiskaava

ISO KIITOS KAIKILLE, JOTKA OTITTE OSAA KESÄN 2021 HAASTEKISAAN JA KERÄSITTE KILOMETREJÄ TEVANIEMELLE. TEVANIEMI SIJOITTUI HAASTEKISASSA TOISEKSI!

Tevaniemen Kyläseuralla ei ole jäsenmaksua.Maamiesseurantalon ja uimarantojen ylläpidosta aiheutuu kuitenkin vuosittain kuluja, joten näiden kattamiseksi voitte lahjoittaa Kyläseuralle vapaavalintaisen summan Kyläseuran tilille:

FI9350700420097564 (Huomioi tilinumero muuttunut) 

Iso kiitos tuestanne!!!

Pohjois-Ikaalisten SPR:n osasto lahjoitti Defibrillaattorin Tevaniemen Nikulaan. Suomennettuna Sydäniskuri, sitä voi hätätilanteessa hakea ympärivuorokauden joka päivä Nikulasta Pohjois-Ikaalisten kylien asukkaat. Ihmisen mennessä elottomaksi soitto 112:een, siellä myös tieto Tevaniemen Nikulan ”Deffasta”.
♥️SYDÄMELLINEN KIITOS POHJOIS-IKAALISTEN SPR!