Kuvia tapahtumista

TEVANIEMEN JOULUNAVAUS 25.11.2018

Tevaniemen joulunavauksessa Lumian kuuseen sytytettiin valot valaisemaan koko kylää. Sitten pääsimme nauttimaan Nikulassa glögistä ja piparista. samalla lauloimme joululauluja Jussi Lammin ja Sinikka Salovaaran johdolla. Iso kiitos kaikille, jotka olitte järjestämässä tapahtumaa!

5.8.2018 TEVANIEMEN KYLÄSEURAN JÄRJESTÄMÄ KOKO PERHEEN TAPAHTUMA

Tapahtuma järjestettiin Maamiesseurantalolla ja tapahtumassa esiintyi Supersam, Hämähäkkimies ja Olaf lumiukko. Buffetista sai monenlaisia herkkuja, kuten hattaraa.

4.8.2018 RANTAJUHLA TEVANIEMEN KYLÄN RANNASSA

Ihana ilma! Makkaralla &lättyillä herkuteltiin, musiikkia, yhteislaulua ja ihanaa yhdessä oloa upeassa kesäillassa. Parasta yhteistyötä Nikula&Tevaniemen kyläseura& Riitialan kyläseura & -peltipuusepät &Apuset

11.7.2018 VIHTATALKOOT NIKULAN PIHASSA

Reino Aalto opetti / näytti mallia vihdanteon saloihin. Tarjolla oli myös lättyjä, kahvia ja kastamista. Kiitokset kaikille mukana olleille!

25.4.2018 SIIVOUSTALKOOT

Iso kiitos osallistujille!!!!!

9.12.2017 NIKULAN JOULUTORI

Myynnissä oli monenmoista. Joulupukki myös saapui joulutorille. Tapahtumassa kyläseura lahjoitti kesällä vihtatalkoissa saadun tuoton Nikulaan.

2.12.2017 ITÄ-IKAALISTEN YHTEINEN ITSENÄISYYSJUHLA

Juhla onnistui mahtavasti. Kiitoksia kaikille mukana olleille! Erityiskiitos järjestäjille!

26.11.2017 TEVANIEMEN KYLÄN JA NIKULAN JOULUVALOT SYTTYIVÄT

Jo kuusi kynttilöitä on käynyt kukkimaan… vanhakin nyt nuortuu kuin lapsi leikkimään… ja hyvä lämmin hellä on mieli jokaisen… glögiä ja pipareita nautiskeltiin nikulassa. jouluisia laulujakin yhdessä lauleltiin.

23.4.2017 MUISTETTIIN TEVANIEMESSÄ SYNTYNEITÄ NUORIA ISÄNTIÄ JA HEIDÄN PERHEITÄÄN

Tervetuloa Tito Arvela, Eino Peltoniemi ja Tuomas Lautamäki

28.3.2014 TEVANIEMEN KYLÄSEURA HANKKI FRISBEEGOLF-MAALIN JA KOLME KIEKKOA LUOVUTTAEN NE TEVANIEMEN KOULUN KÄYTTÖÖN

Opettaja Pekka Kiviluoma oli erittäin kiitollinen ja tyytyväinen lahjoituksesta ja lapset ottivat sen käyttöön jo luovutuspäivänä.