Kyrösjärven rantaosayleiskaava, 3 osa, Luhalahti, Iso-Röyhiö

Suunnittelualue sijoittuu Ikaalisten kaupungin Kyrösjärven itäosaan. Länsireunastaan suunnittelualue rajoittuu Kyrösjärven 1. vaiheen rantaosayleiskaavaan, eteläosastaan Ylöjärven kaupungin rajaan. Pohjoisessa rajana pääosiltaan on Luhalahdentie. Kaavalla tarkastellaan ranta-alueiden lisäksi kiinteästi rantaan liittyviä Luhalahden ja Iso-Röyhiön kyläalueita. Kaava-alueen pinta-ala on yhteensä noin 3000 hehtaaria, josta vesialuetta noin 1700 hehtaaria.

Kyrösjärven 3. vaiheen (Luhalahden, Iso-Röyhiön) rantaosayleiskaavan luonnosvaiheen asukastilaisuus pidettiin Luhalahden koululla keskiviikkona 29.8.2018. Osanotto oli runsasta, kiitos siitä kaikille osallistujille.

Kaava-aineistot (pdf):

Mielipide / palaute (doc)

Mielipide / palaute (pdf)

Kolmas avoin asukastilaisuus järjestettiin Luhalahden koululla tiistaina 21.11.2017. Tilaisuuden teemana oli jätevesihuolto haja-asutusalueilla. Samalla kerrottiin kaavasuunnittelun etenemisestä sekä keskusteltiin aiheesta. Kiitokset kaikille osallistujille!

Toinen asukastilaisuus järjestettiin 27.4.2017 Luhalahden koululla. Tilaisuuteen saapui 38 asukasta, kiitos kaikille!