Skip to content

Ajankohtaiset tiedotteet

24.4.2024

Tervetuloa kuulemistilaisuuksiin!

Ikaalisten kaupunki valmistelee varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen palveluverkkoselvitystä. Järjestämme kaikille avoimia kuulemistilaisuuksia, joissa kuntalaisilla on mahdollisuus keskustella, esittää kysymyksiä ja osallistua asioiden valmisteluun.

Kuulemistilaisuudet:
25.4. klo 17-19 Valkean ruusun koulu
7.5. klo 17-19 Luhalahden koulu
8.5. klo 17-19 Tevaniemen koulu
13.5. klo 17-19 Kilvakkalan koulu

Ikaalisten kaupungin sivistyspalvelut

3.4.2024
TIEDOTE Varhaiskasvatuksen syksyn 2024 paikat ovat haussa

Varhaiskasvatukseen hakeminen tiedote

21.12.2023
TIEDOTE Varhaiskasvatuksen sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan maksupäätöksistä 

Varhaiskasvatuksen sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan hallinnon tietojärjestelmä (Päikky) on päivittynyt 1.12.2023. Kaikille perheille lähetetään viimeksi voimaan astuneet maksupäätökset uudelleen Suomi.fi-palvelun kautta 4.-5.1.2024. Maksupäätökset pysyvät ennallaan, eivätkä aiheuta teille toimenpiteitä. Mutta mikäli maksupäätökseen vaikuttavat tiedot ovat muuttuneet, otathan meihin yhteyttä. Yhteyttä voitte ottaa suomi.fi-viestien kautta tai sähköpostitse toimistosihteeri Soile Tuomelaan (soile.tuomela@ikaalinen.fi).

Sähköisten asiointipalveluiden käyttöönotto vaati Suomi.fi -kirjautumisen. Sähköiseen asiointiin kirjaudutaan vahvalla tunnistautumisella, eli joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos et ole hyväksynyt sähköistä viranomaisviestintää, saat päätöksen kirjepostilla noin seitsemän (7) arkipäivän kuluessa päätöksen lähettämisestä.

Tästä linkistä voit ottaa Suomi.fi -palvelun käyttöön: 

https://www.suomi.fi/etusivu

Suosittelemme palvelun käyttöönottoa ennen maksupäätösten lähettämistä!


9.11.2023

TIEDOTE Varhaiskasvatuksen sähköisestä asiointipalvelusta 

Varhaiskasvatuksen hallinnon tietojärjestelmä (Päikky) päivittyy 1.12.2023 jonka jälkeen huoltajilla on mahdollisuus saada varhaiskasvatuksen sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan päätökset sähköisinä Suomi.fi -palveluun. 

Sähköisten asiointipalveluiden käyttöönotto vaati Suomi.fi -kirjautumisen.  Sähköiseen asiointiin kirjaudutaan vahvalla tunnistautumisella, eli joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Järjestelmäpäivitys ei vaikuta päivittäiseen Päikyn käyttöön. 

Tästä linkistä voit ottaa Suomi.fi -palvelun käyttöön: 

https://www.suomi.fi/etusivu

Suosittelemme palvelun käyttöönottoa!