Mansoniemen ryhmis

SIJAINTI

Mansoniemen ryhmis sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ikaalisten ja Parkanon välimaastossa, kolmostien kupeessa. Ryhmis toimii Mansoniemen vanhan kivikoulun monipuolisissa tiloissa. Keltaisen puukoulun tiloissa on käytössämme liikuntasali.

Ryhmiksen ympäristö on hyvin monipuolinen: metsät ja pellot, vesistö, urheilukenttä, tiestö sekä omat marjapensaat ja omenapuut. Ympäristöä hyödynnämme monenlaiseen liikuntaan ja liikkumiseen sekä tutkimiseen ja oppimiseen. Retkeilemme erityisesti lähiympäristössä, mutta myös kauempanakin, kuten keskustassa ja naapurikylissä erilaisin aktiviteetein ja yhteistyötahoin.


TOIMINTA-AJATUS

Päivittäiseen toimintaamme kuuluu ruokailut, ulkoilut, aamupiiri, Tunne Hetki, vapaa leikki sekä monipuolisesti erilaista tekemistä ohjatusti ja omaehtoisesti. Leikimme, liikumme, musisoimme, harjoitamme kädentaitoja sekä touhuamme Saperen parissa niin yksilöllisesti, pienryhmissä kuin koko ryhmä yhdessä. Kiireettömyys, palveluhenkisyys, aikuisen aito läsnäolo, lapsen arvostus omana itsenään, osallisuus sekä yhdessä tekeminen ja kokeminen ovat ryhmiksen arjessa tärkeitä arvoja.

HOITOAIKOJEN VARAAMINEN

Hoitoajat varataan varhaiskasvatuksen tietojärjestelmä Päikyn kautta.

Päikkyyn pääset klikkaamalla tästä

MANSONIEMEN RYHMIS
Mansoniementie 86/10
39500 Ikaalinen
p. 044 7301 376
mansoniemen.ryhmis(at)ikaalinen.fi

Ryhmäperhepäivähoidon esimies
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Terhi Sarkki
p. 044 7301 334
terhi.sarkki(at)ikaalinen.fi