Skip to content

Kaupunki tarjoaa yhdistyksille ilmaisen kokoustilan Omalla Tuvalla

Kaupunki tarjoaa yhdistyksille ilmaisen kokoustilan Omalla Tuvalla
Viime vuoden osallistuvassa budjetoinnissa kaupungilta toivottiin eniten yhdistyksille omaa kokoontumistilaa pihapelikulttuurin kehittämisen ja Kovelahden liikuntamahdollisuuksien lisäämisen ohella. Kaksi jälkimmäistä on toteutettu, nyt on yhdistysten kokoustilan vuoro.

Ikaalisten kaupunki on solminut Oman Tuvan kanssa sopimuksen 1.3-31.8. yhdistysten kokoustilasta. Yhdistykset saavat käyttöönsä Oman Tuvan esteettömän ja av-laittein varustellun kokoustilan, jonka sisäänkäynti sijaitsee Oman Tuvan itäpäädyssä. Kokoustilaan kuuluu viereisen keittiön käyttö kahvin keittoon ja tarjottavan lämmitykseen. Käytössä on myös käytävän varressa sijaitseva liikuntaesteisten wc. Käyttäjät eivät pääse muihin tiloihin (murtohälytys). Aiheettomasta hälytyksestä Oma Tupa ry veloittaa 50 euroa.

Käyttäjän on siivottava tila käytön jälkeen. Tilassa ei myöskään tule metelöidä, sillä vieressä toimii musiikkiopisto. Käyttäjän on huolehdittava siitä, ettei valoja tai sähkölaitteita jää päälle. Käyttäjä vastaa tilalle tai kalusteille aiheuttamastaan mahdollisesta vahingosta.

Oma Tupa ry pitää varauskalenteria käyttäjistä. Tila on varattava viimeistään viisi päivää ennen aiottua tilaisuutta puhelimitse numerosta 0400 986 626. Avain luovutetaan virka-aikana 20 euron käteispanttia vastaan kaupungin virastosta (Valtion virastotalo, Vanha Tampereentie 9).