Skip to content

Kulttuuri ja taide virtaa

Kulttuuri ja taide virtaa – Ikaalisissa, Parkanossa ja Hämeenkyrössä!

Kulttuuri ja taide virtaa -projekti toteutetaan vuosina 2021‒2022 yhteistyössä 14 Pirkanmaan kunnan kanssa. Hankkeen tavoitteena on maakunnan sisäisellä yhteistyöllä etsiä tapa luoda edellytyksiä ammattimaiselle taiteelliselle työlle ja
toiminnalle. Hankkeessa kehitetään maakunnallinen taiteilijoiden ja kulttuuritoimijoiden työskentelyä, verkostoitumista ja osaamista edistävä välittäjämalli sekä sitä tukeva verkkoalusta.

Hankkeen myötä järjestetään verkostoitumistilaisuuksia, joissa taiteentekijät ja kulttuurituottajat pääsevät tapaamaan toisiaan ja ideoimaan yhdessä toimivampia kulttuuritoimintoja alueelleen. Hankkeessa mukana olevat Ikaalinen, Hämeenkyrö ja Parkano järjestävät yhteisen verkostoitumistilaisuuden keskiviikkona 6.4. klo 18 Ikaalisten Omalla Tuvalla.

Mukaan ovat tervetulleita paikkakuntien taiteilijat ja taidetta tuottavat erilaiset tahot. Tilaisuus on maksuton ja tarjolla on kevyt iltapala.

Tapahtumassa esitellään Kulttuuri ja taide virtaa -projekti, kulttuuripääkaupunkihaun jatkoprojekti Operaatio Pirkanmaa sekä TAMKin Tuottajapankki-projekti, jotka kaikki tukevat alueellista kulttuurin kehittämistä. Lisäksi tapaamisessa on keskustelua ja ideointia pienryhmissä, joissa itse tekijät pääsevät mukaan ideoimaan.

Ilmoittaudu mukaan su 3.4. mennessä tästä LINKISTÄ.

Sydämellisesti tervetuloa!

Lisätietoja antavat:
Antti Sorri 044 7301 212; kulttuuri@ikaalinen.fi
Pirkko Pilvinen 050 521 5142, pirkko.pilvinen@hameenkyro.fi
Elisa Vahosalmi 044 786 5516; elisa.vahosalmi@parkano.fi