Skip to content

Elintapaohjaustarjotin

Elintapaohjaustarjotin aukeaa tästä

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin elintapaohjaus: https://www.tays.fi/fi-FI/Ohjeet/Elintapaohjaus

Päivitetty 24.2.2021

Elintapaohjauksen palvelutarjottimen tavoite on lisätä kuntasi väestön mahdollisuuksia saada tukea elintapamuutokseen. Elintapaohjauksen palvelutarjotin on tarkoitettu ammattilaisten ja kuntalaisten käyttöön. Elintapaohjauksen palvelutarjottimelta löytyy yhteystiedot ja lyhyet kuvaukset elintapaohjauksen palveluista kuntasi alueella sekä linkki Pirkanmaan sairaanhoitopiirin Elintapaohjaussivustolle, josta löytyy ohjausmateriaalia. Elintapaohjauksen palvelutarjotin on osa kuntasi Hyvinvointikertomuksen painopisteiden (liikunta ja ravitsemus) toimeenpanoa.

Tavoitteena on

  • täydentää ja päivittää tiedot erityisesti kunnan toimialojen vastuulla olevien toimijoiden tarjoamista elintapaohjauksen palveluista
  • mahdollistaa muiden toimijoiden tietojen päivitys
  • saada elintapaohjausta antavien toimijoiden suostumus heidän tietojensa julkaisuun osana elintapaohjauksen palvelutarjottimia kunnan ja sairaanhoitopiirin verkkosivuilla.

Lataa alla oleva lomake ja täytä siihen tarvittavat tiedot. Tallenna lomake tietokoneellesi ja lähetä se sähköpostin liitetiedostona terveysliikuntakoordinaattorille marika.salminen@ikaalinen.fi tai palauta lomake postitse osoitteeseen Koulunpolku 4, 39500 Ikaalinen. Lähettämällä tiedot hyväksyt tietojen julkaisemisen verkkosivuilla.

Tiedot päivitetään vuosittain tammikuun 15. päivään mennessä ja elokuun 31. päivään mennessä. Päivitetyt tiedot toimitetaan osoitteeseen liikunta@ikaalinen.fi. Tietojen oikeellisuudesta ja päivittämisestä vastaa palvelun tarjoaja.

Tiedonkeruulomake

Edistetään yhdessä kuntalaisten terveyttä ja hyvinvointia!

Marika Salminen, Ikaalisten kaupungin terveysliikuntakoordinaattori

Yhteystiedot:
044 730 1350
marika.salminen@ikaalinen.fi