Skip to content

Linnea

Olen viettänyt koko elämäni Ikaalisissa. Lapsuuteni asuin Myllykartussa nauttien omasta rauhasta ja kun aloitin lähihoitajaopinnot, muutin opintojen perässä palveluiden ja koulun läheisyyteen keskustan tuntumaan. Ikaalisiin oli hyvä jäädä opiskelemaan monipuolisen tarjonnan johdosta. 

Harrastusmahdollisuuksiakin Ikaalisissa on paljon ja olen itse kokeillut monia. Esimerkiksi muutama vuosi haitari- ja poikkihuilutunteja on takana. Nykyään vapaa-aikani kulutan koiran kanssa lenkkeillen sekä kuntosalilla. Myös koiran kanssa Ikaalisissa on aivan mahtavat mahdollisuudet liikkua monin eri tavoin. 

Vaikka nykyisten opintojeni päätyttyä aion jatkaa opiskelua toisella paikkakunnalla, Ikaalinen houkuttelee tulemaan takaisin. Haluan tulevaisuudessa myös perheeni pääsevän maaseudun rauhaan, mutta olla silti lähellä palveluita. 

Lähetä asukasoppaalle viesti tai kysymys!

Julkaisemme osan kysymyksistä ja vastauksista tällä sivustolla.

Meidän Ikaalinen
Jätäthän meille sähköpostisi, jos haluat, että sinulle vastataan.
Jos haluat osoittaa kysymyksesi tietylle asukasoppaalle, kerrothan sen viestissäsi. Sähköpostiviesti ohjautuu Kehittämisyhtiö Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy:n sähköpostiin, josta se välitetään asukasoppaalle. Viestin lähettäjän sähköpostiosoitetta ei välitetä asukasoppaalle eikä tallenneta asiakasrekisteriin.