Skip to content

Outi ja Ville

Hei!

Olemme Outi ja Ville Vuorihuhta ja asustelemme koiramme Onnin kanssa Ikaalisissa, Sarkinrannan asuinalueella. Ville on syntyjään paljasjalkainen ikaalilainen ja minä olen muuttanut tänne reilu 10 vuotta sitten ammattikorkeakouluopintojen myötä.

Muutaman vuoden ajan olimme etsiskelleet yhteistä kotia, mielellään omakotitaloa Ikaalisista tai lähikunnista. Noin vuosi sitten löysimme meille sopivan kodin Ikaalisten Sarkkilasta. Lopulta valitsimme Ikaalisen, toki koska sopiva talo osui kohdalle, mutta myös sen vuoksi, että täällä on hyvät peruspalvelut, upea luonto ja meidän mielestämme maltilliset asunto- ja tonttihinnat. Olemme molemmat myös Ikaalisissa töissä, joten lyhyehkö työmatka on plussaa.

Kotimme sijaitsee kauniin Sarkkilanjärven sylissä, rauhallisessa maalaismaisemassa, josta on vain kolmisen kilometria Ikaalisten keskustaan. Näin vuoden Sarkkilassa pian asuneina meitä miellyttää kovasti myös Sarkkilan avulias ja ystävällinen naapuriyhteisö, joka on innostunut kehittämään omaa asuinaluettaan ja ottaa selvästi uudet naapurit avosylein vastaan. Eri vuodenaikoina Sarkkilassa on ollut mukava seurata, miten lähellä luonto meitä oikeasti on – pihassa ja lähipelloilla kulkevat niin kauriit, jänikset kuin ketutkin ja läheisessä Sarkkilanjärvessä joutsenpoikue uiskenteli ilonamme kesästä pitkälle myöhäiseen syksyyn. Tänä kesänä saimme nauttia Sarkkilassa myös ihanasta kukkapellosta.

Ikaalisissa parasta mielestämme on kaunis luonto ja mainitsematta ei voi toki jättää upeita järvimaisemia, jotka kehystävät kaupunkia melkein missä tahansa sitten liikkuikin. Ikaalisista löytyy hyvin kaikki päivittäin tarvittavat palvelut ja lähikuntiin ja -kaupunkeihinkaan ei ole pitkä matka. Olemme molemmat aktiivisia liikkujia sekä kävellen että pyörällä ja vaihtelevia reittejä seudulta löytyy monia – sekä mukavassa kaupunkimaisemassa että myös rauhallisemmassakin metsän siimeksessä. Harrastamme molemmat kuntosalilla käymistä ja Ikaalisista löytyy myös useita vaihtoehtoja tähän jokaista ikäryhmää ajatellen. Pidämme molemmat myös valokuvaamisesta ja Ikaalisista onkin tullut napsittua jos jonkinlaisia luontokuvia, pääosassa niissä on usein kaunis järviseutu.  

Toivottavasti sinäkin ihastut Ikaalisiin!

Lähetä asukasoppaalle viesti tai kysymys!

Julkaisemme osan kysymyksistä ja vastauksista tällä sivustolla.

Meidän Ikaalinen
Jätäthän meille sähköpostisi, jos haluat, että sinulle vastataan.
Jos haluat osoittaa kysymyksesi tietylle asukasoppaalle, kerrothan sen viestissäsi. Sähköpostiviesti ohjautuu Kehittämisyhtiö Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy:n sähköpostiin, josta se välitetään asukasoppaalle. Viestin lähettäjän sähköpostiosoitetta ei välitetä asukasoppaalle eikä tallenneta asiakasrekisteriin.