Diabeteshoitaja

Usein kysyttyä koronaviruksesta ja diabeteksesta – Diabetesliitto

Diabetesliiton erikoislääkäri Anu Heikkilä vastaa Diabetesliittoon tulleisiin koronaviruskysymyksiin. Sulje Evästekäytännöt. Tätä sivustoa käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi.

******

Diabetesneuvola sijaitsee sosiaali- ja terveyskeskuksen neuvolassa, osoitteessa Vanha Tampereentie 21. Diabeteshoitajana toimii terveydenhoitaja Marika Leikkanen.

Diabetesneuvola toimii ajanvarauksella.

Ajanvaraus ja puhelinneuvonta maanantaista torstaihin klo 12-13 sekä perjantaisin klo 9-10 numerossa 03-450 1517.  Halutessasi voit jättää myös takasinsoittopyynnön.

Diabetestarvikkeet:

Diabetestarvikkeet voit tilata joko puhelimitse diabetesneuvolan numerosta (03-4501517) jättämällä diabetestarviketilausviestin tai soittamalla diabetesneuvolaan puhelinaikana sekä sähköpostitse osoittesta diabeteshoitaja@ikaalinen.fi 

Viestissä ilmoita nimesi, syntymäaikasi sekä tilattavien tarvikkeiden tuotenimet ja paljonko niitä olet tilaamassa.

Viestein tilatut tarvikkeet voit noutaa seuraavana arkipäivänä klo 13 jälkeen sosiaali-ja terveyskeskuksen lääkärien vastaanoton tiloissa olevasta potilastoimistosta sen aukioloaikoina (ma-pe klo 7.30-15.30).  Tilatut diabetestarvikkeet ovat haettavissa kahden (2) viikon ajan, sen jälkeen tilaus on uusittava.

Tarvikejakelu keskiviikkoisin klo 10.30-11.30 neuvolassa. Ilman ajanvarausta diabetestarvikkeita jaetaan vain edellä mainittuna aikana.

Kuvahaun tulos haulle diabetes

Usein kysyttyä koronaviruksesta ja diabeteksesta.
Tästä linkistä pääset katsomaan kysymyksiä Diabetesliiton sivulle.