Skip to content

Hyvinvointia elintavoilla

 

Hyvinvointia elintavoilla -sivusto

”Hyvää oloa liikkumisesta, levosta, syömisestä, mielen hyvinvoinnista, kulttuurista ja päihteettömyydestä – Kukapa meistä ei haluaisi olla terve ja voida hyvin. Hyvä olo löytyy, kun löytää keinoja pitää huolta itsestään. Näihin keinoihin ja omiin elintapoihin voi tarvita tukea. Aina ei oikein tiedä mihin tietoon luottaa ja mistä edes lähteä liikkeelle. Entäpä jos hakisit ohjausta ja tukea liikkeelle lähtöön.”

Hyvinvointia elintavoilla -sivuston tarkoituksena on tarjota kootusti palvelut, jotka tukevat laaja-alaisesti hyvinvointiasi. 

Ikaalisten hyvinvointia elintavoilla -sivusto on rakennettu Pirkanmaan yhteisesti sovitun mallin pohjalta (SOTE-uudistus).

Sivusto jakautuu seuraaviin teemoihin: liikkuminen, syöminen, terveysneuvonta- ja ohjaus, sekä ”hyvinvointia muuhun arkeen”. Kukin alasivusto jakautuu vielä kolmeen eri ikäluokkaan: 1. työikäiset. 2. lapset ja nuoret, sekä 3. ikäihmiset. Työikäisten elintapaohjauksen palvelutarjotin rakennettiin ensimmäisenä valmiiksi. Seuraavaksi vuorossa ovat lasten ja nuorten palvelutarjotin ja tämän jälkeen ikäihmiset.

Kehitämme sivustoa jatkuvasti ja kuulemme mielellämme asiakaspalautetta ja käyttäjäkokemuksia sivustoista. Mahdolliset palautteet ja kehittämisideat: Tanja Kotala, Ikaalisten sote-uudistuksen projektipäällikkö (PIRSOTE- ja KOMAS -hankkeet) tanja.kotala@ikaalinen.fi / 044-7306600

Tästä löydät palveluita, jotka tukevat hyvinvointiasi: