Skip to content

Ajankohtaista

Ajankohtaista -sivu

Ikaalisten sote-uudistukseen liittyvät www-sivut on julkaistu!  Ajankohtaista-sivulla tiedotetaan  vuoden 2021 aikana tärkeistä asioista sote-uudistuksen kehittämistyöhön liittyen.

15.2.2021

Kehitämme Ikaalisissa lasten, nuorten ja perheiden palveluita Pirkanmaan sote-uudistukseen kytkeytyvän Pirsote -hankkeen alla. Haluamme osallistaa kuntalaisia kehittämistyöhön ja pyydämmekin teitä vastaamaan sähköiseen kyselyyn klikkaamalla tästä.

Saamme teiltä arvokkaita näkemyksiä, joita voimme hyödyntää kehittäessämme palveluitamme vastaukset käsitellään täysin anonyymisti. Kiitoksia!

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 8 minuuttia. Kysely on auki ajalla 15.2-28.2.2021.

Kiitoksia,

yt. Tanja Kotala / PirSOTE- ja KOMAS -hankkeiden projektipäällikkö, Katja Sipiläinen/johtava sosiaalityöntekijä, sekä kaikki Ikaalisten LAPE-verkoston toimijat!

 

09.02.2021

Huomio järjestöt ja 3.sektorin toimijat!

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (HYTE) kehittämiskärkeemme “kansalaistoiminnan koordinaation ja yhteistyön vahvistaminen” liittyen kartoitamme Ikaalisten alueella olevia toimijoita ja päivitämme mm. yhteystietoja. Teette tärkeää työtä ja on oleellista, että meillä on ajantasaiset tiedot toiminnastanne ja niin, että ne ovat myös löydettävissä Ikaalisten www-sivujen alta. 

Tarkoituksena on rakentaa vuoden 2021 aikana Ikaalisten www-sivujen alle järjestö-sivusto, josta löytyisi kohdennetusti KAIKKI alueellamme toimivat järjestöt ajantasaisine yhteystietoineen, sisältäen järjestötoiminnan kuvauksen toiminnastaan -> mitä toimintaa tarjoatte kuntalaisille, ajantasaiset yhteystiedot, sekä mahdollisen www-osoitteen. Jos teillä on erikseen lisätietoja, joita haluatte suunnata yhteistyöverkostolle (ammattilaisille) -> voitte lisätä ne esim. palvelukuvauksen perään yhteistyöverkostolle -otsikon alle. Yhteistyöverkoston-kohdan tiedot tulevat pelkästään sisäiseen käyttöön, eivätkä www-sivuille.

Pyydän toimittamaan seuraavat tiedot-> 1. toiminnan kuvaus+kuntalaisille tarjottava toiminta

2. ajantasaiset yhteystiedot

3. yhteistyöverkostolle mahdolliset lisätiedot toiminnasta

sähköpostitse osoitteeseen tanja.kotala@ikaalinen.fi  25.2 mennessä.

Kiitoksia!

20.01.2021

Kuntalaisten osallistaminen kehittämistyöhön Ikaalisissa sote-uudistukseen liittyvissä hankkeissa hyvässä vauhdissa! Tästä pääset lukemaan tiedotteen pdf-versiona: Asiakkaiden osallistaminen käynnissä Ikaalisissa

12.1.2021

Millainen on minun Ikaalinen – vaikuta Ikaalisten Iltaan, vanhustenhuollon strategiaan, ja Pirkanmaan sote-valmisteluun!

Kehitämme Ikaalisten ikäihmisten palveluita. Toivomme, että vastaatte oheiseen kyselyyn linkin kautta:
Ikaalisten ikäihmisten palveluiden kehittäminen – kysely 

Hyödynnämme arvokkaita näkemyksiänne ja vastauksianne kehittäessämme ikäihmisten palveluita. Vastaamalla voit vaikuttaa Ikaalisten iltaan, vanhustenhuollon strategiaan, sekä Pirkanmaan sote-valmisteluun!

Kiitoksia kaikille etukäteen vastauksistanne!
Vastausaikaa on 19.1.2021 asti.

Ikaalisten