Opiskeluterveydenhuolto

OPISKELUTERVEYDENHUOLTO 

Opiskeluterveydenhuolto on Ikaalisten kaupungin järjestämää maksutonta palvelua, Ikaalisissa 2. asteen ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville nuorille ja aikuisille. Palvelua saa kotikunnasta riippumatta. 

 

TERVEYDENHOITAJAN VASTAANOTTO sijaitsee Ikaalisten käsi- ja taideteollisessa oppilaitoksessa, Eino Salmelaisen katu 20. Sisäänkäynti on samasta ovesta kuin matkahuoltoon (rakennus 5.2), 2.kerros.  

Kaikille uusille opiskelijoille tarjotaan terveydenhoitajan tekemä terveystarkastus 1. tai 2. opintovuoden aikana. Voit myös itse varata aikaa terveydenhoitajalle kaikissa muissa terveyteen ja sairauteen liittyvissä asioissasi. 

 

Vastaanotto ilman ajanvarausta on maanantaisin klo 10.30-12.00 ja tiistaista perjantaihin klo 8.30-10.00. Muina aikoina vastaanotto ajanvarauksella. 

Terveydenhoitaja Johanna Läykki044 7301568 (myös WhatsApp)

johanna.laykki@ikaalinen.fi 

 

Lääkärin vastaanotto sijaitsee Ikaalisten terveyskeskuksessa, Vanha Tampereentie 21. 

Kaikille opiskelijoille tarjotaan kerran opintojen aikana maksuton lääkärin terveystarkastus, muutoin sairaanhoidolliset käynnit lääkärin vastaanotolla ovat maksullisia. Ajanvaraus lääkärille terveydenhoitajan kautta. 

Sairaanhoidolliset käynnit lääkärin vastaanotolla maksavat 18 -vuotta täyttäneille kulloinkin voimassa olevan maksun mukaan. Myös maksuttomista lääkärin terveystarkastuksista peritään sakkomaksu 15-vuotta täyttäneiltä, kuten kaikista käynneistä, jos ne jäävät käyttämättä ja perumatta.