Työpaikat

IKAALISTEN SOTE-KESKUS hakee
johtavaa hoitajaa

Johtavalla hoitajalla on merkittävä rooli hoitotyön kehittämisessä, osaamisen johtamisessa ja hoitotyön vaikuttavuuden arvioinnissa. Haemme joukkoomme innostunutta ja kehittämismyönteistä johtavaa hoitajaa. Tehtävään kuuluu esimiestyötä, hallintoa ja sekä talouden ja toiminnan kehittämistä kaupungin strategisten tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä muun sote-johdon kanssa. Vastuualueina ovat vastaanotto, kiirevastaanotto, ennaltaehkäisevä terveydenhuolto, kuntoutus, röntgen, välinehuolto ja tk-sairaala. Johtava hoitaja toimii myös tk-sairaalan osastonhoitajan sekä kuntoutuksen ja neuvolan tiimivastaavien esimiehenä. Johtava hoitaja on sote-johtoryhmän jäsen.
Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä terveydenhuollon opistoaste/ammattikorkeakoulututkinto täydennettynä riittävällä perusterveydenhuollon ja hallinnon kokemuksella. Arvostamme henkilöstö- ja taloushallinnon osaamista sekä hyviä esimies-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.
Viran vastaanottaminen 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Valitun tulee ennen työn aloittamista esittää lääkärintodistus ja rokotustodistus. Koeaika on kuusi kuukautta.
Hakemukset liitteineen pyydetään toimittamaan keskiviikkoon 27.3.2019 klo 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen SOTEkirjaamo@ikaalinen.fi . Lisätietoja antavat perusturvajohtaja Timo Tallila (044-7301256) timo.tallila@ikaalinen.fi ja ylilääkäri Tiina Salminen tiina.salminen@ikaalinen.fi .

 

SIVISTYSJOHTAJAN VIRKA

Ikaalisten kaupunki julistaa haettavaksi sivistysjohtajan viran toistaiseksi voimassa olevaan palvelusuhteeseen 1.8.2019 alkaen.
Sivistysjohtaja toimii sivistysosaston osastopäällikkönä, sivistyslautakunnan esittelijänä, kansalaisopiston rehtorina ja neljän suurtuotteen (perusopetus, sivistystoimen hallinto, kulttuuripalvelut ja vapaa sivistystyö) vastuuviranhaltijana. Sivistysjohtaja on myös kaupungin johtoryhmän jäsen ja kuuluu konsernijohtoon.

Sivistysjohtajan virkaan vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto, asetuksen 986/98 mukainen rehtorin kelpoisuus ja kokemusta sivistystoimen johtamisesta. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja näyttöä ketterästä kehittämisestä sekä pedagogisesta kehittämisestä. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ja oikeaksi todistetut todistusjäljennökset ja työtodistukset osoitetaan kaupunginjohtaja Kari Toloselle ja lähetetään osoitteeseen Valtakatu 5-7, 39501 Ikaalinen. Hakemusten täytyy olla perillä viimeistään 31.3.2019 klo 15:00.
Palkkaus sopimuksen mukaan. Voi esittää palkkatoiveen.
Hakuaika päättyy 31.3.2019 klo 15:00.

 

Ikaalisten kaupungin vammaispalveluissa on haettavana

OHJAAJAN TOIMI

Ikaalisissa on syksyllä 2018 aloittanut toimintansa uudenlainen erityisryhmien toimintakeskus Kamraatinkulma, jossa erilaisista taustoista tuleville asiakkaille järjestetään laadukasta ja tavoitteellista päiväaikaista toimintaa sekä tuetun työn palveluita. Asiakaskunta koostuu mm. kehitysvammaisista, mielenterveyskuntoutujista ja vammaispalvelulain mukaisen päivätoiminnan asiakkaista.

Etsimme nyt innostunutta kehitysvammaisten päivätoiminnan ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Päivätoiminnassa on tarkoitus tuoda hyvää mieltä sekä ylläpitää asiakkaiden toimintakykyä. Toimintaan kuuluu musiikkia, ulkoilua, taidetta ja keskustelua. Ohjaaja vastaa itsenäisesti päivätoimintaryhmän toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Edellytämme lisäksi vankkaa kokemusta kehitysvammatyöstä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kehitysvammaisten päivätoiminnan toteuttamisesta, vaihtoehtoisten kommunikointitapojen käytöstä sekä erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentelystä. Edellytämme myös valmiutta tarvittavan lisäkoulutuksen hankkimiseen.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä asiakaslähtöistä ja positiivista asennetta. Viestimme toiminnastamme aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, joten hyvät tietotekniset valmiudet ovat myös tarpeen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää uudenlaista toimintamuotoa, esimiehen tuen sekä pienen kaupungin mutkattoman ilmapiirin.

Toimi täytetään 1.5.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa. Hakijoilta edellytetään tartuntalain 48 § mukaista rokotesuojaa tai valmiutta sen hankkimiseen. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 5.4.2019 klo 15 mennessä os. Ikaalisten kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vammaispalvelut, PL 33, 39501 Ikaalinen. Kuoreen merkintä ”Kamraatinkulman ohjaaja”. Haastattelut tehtävään pidetään 12.4.2019.
Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Peppi Jaarto peppi.jaarto@ikaalinen.fi tai puh. 044 730 1233

 

 

Varhaiskasvatuksessa kaksi lastentarhanopettajan paikkaa auki.

Ikaalinen – Iso Pikkukaupunki
on viehättävä ihmisenmittainen matkailukaupunki, jossa monipuolinen osaaminen, koulutus ja kulttuuri tukevat kehitystä Pirkanmaan kasvun kehällä. Maankuulu kylpylä, idyllinen Wanha Kauppala ja kansainvälinen Sata-Häme soi -harmonikkafestivaali ovat osa identiteettiämme. Ikaalinen tarjoaa asukkailleen upean järvimiljöön, sujuvat palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet – Isossa Pikkukaupungissa saat laatuaikaa itsellesi ja perheellesi!

IKAALISTEN KAUPUNGIN VARHAISKASVATUS

hakee joukkoonsa 2 lastentarhanopettajaa 1.8.2019 alkaen toistaiseksi. Toimet sijoittuvat työsuhteen alussa Kakkospesän ja Kilvakkalan päiväkoteihin.

Toivomme hakijalta pedagogisesti vahvaa työotetta ja uuden vasun mukaista päivitettyä alan tietoisuutta. Olet kannustava ja seurassasi viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin. Etsimämme henkilö on joustava tiimityöntekijä, joka kykenee itsenäisesti kantamaan pedagogisen vastuun varhaiskasvatustoiminnan suunnittelusta sekä pyrkii aktiivisesti kehittymään työssään. Positiivinen asenteesi on tarttuvaa!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lasten ja perheiden parissa, vireässä maaseutukaupungissa. Tukenasi on oman työyhteisön lisäksi koko varhaiskasvatuksen tiimi. Tule luomaan kanssamme laadukkaita varhaiskasvatuspalveluita ikaalislaisille lapsille. Autamme tarvittaessa asunnon etsinnässä.

Kelpoisuusehto: lastentarhanopettajan pätevyys (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Eduksi katsotaan pätevyys antaa esiopetusta sekä soittotaito.
Valitun tulee esitettää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä selvitys terveydentilasta

Koeaika 6 kk

Hakemus toimitetaan ansioluetteloineen joko sähköpostitse osoitteeseen mari.takkinen@ikaalinen.fi tai kirjeitse osoitteeseen Ikaalisten kaupunki / varhaiskasvatus, Valtakatu 5, 39500 Ikaalinen, jolloin kuoreen merkintä “lastentarhanopettaja” Hakemuksia ei palauteta.
Hakuaika on 5.4.2019 klo 14.00 asti.

Lisätietoja antavat:
Varhaiskasvatuksen päällikkö Mari Takkinen 044-7301 258 mari.takkinen@ikaalinen.fi
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Saine 044-7301 335 hanna.saine@ikaalinen.fi

 

Ikaalisten kaupungin perhepalveluissa on haettavana

PERHETYÖNTEKIJÄ-SOSIAALIOHJAAJAN VIRKA

Perhetyöntekijä-sosiaaliohjaajan työnkuva painottuu sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaiseen perhetyöhön, mutta lisäksi tehtävään voidaan liittää perhepalveluiden sosiaaliohjaajan tehtäviä.
Tarjoamme monipuolisen työn erittäin mukavassa työyhteisössä. Esimiehen ja tiimin tuki sekä työnohjaus on järjestetty. Edellytämme hakijalta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa. Katsomme eduksi kehittämismyönteisen työotteen.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n 1 mom mukainen pätevyys sekä Valviran rekisteröinti.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen.
Hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa 2.4.2019 klo 12 mennessä os. Ikaalisten kaupunki, sote-keskus, PL 33, 39501 Ikaalinen. Kuoreen merkintä ”perhetyöntekijä-sosiaaliohjaajan virka”. Tiedustelut johtava sosiaalityöntekijä Ulla Wegelius, p. 044-7301 311 tai ulla.wegelius@ikaalinen.fi.
Huomioithan postin kulun vähintään neljä arkipäivää!