Skip to content

Yrityspalvelut

KEHITTÄMISYHTIÖ IKAALISTEN KYLPYLÄKAUPUNKI OY/Ikaalisten Kehitys  tarjoaa tukea yrityksen perustamiseen, kehittämiseen ja kasvattamiseen

  • Aloittavan yrittäjän neuvonta
  • Liikeidean kehittäminen ja liiketoimintasuunnitelman laatiminen
  • Yrityksen perustaminen ja toiminnan käynnistäminen
  • Liiketoiminnan kehittäminen, uudistaminen ja innovaatiotoiminta
  • Liiketoiminnan kasvu ja kehittäminen
  • Rahoitusneuvonta- ja kontaktit
  • Yritystukihakemukset
  • Omistajanvaihdosneuvonta
  • Yrittäjyyskasvatus

 


Huom! Päivitämme ajankohtaisia yritysasioita  facebook-sivustollamme @ikaalistenyrityspalvelut.

Voit myös tilata uutiskirjeemme: https://uutiskirje.ikaalinen.fi/ niin saat 2-3 kertaa vuodessa Kehittämisyhtiön uutiset suoraan sähköpostiisi!


Yritysluettelo ja palveluhakemisto:

Kehittämisyhtiö ylläpitää Ikaalisten yritysluetteloa ja palveluhakemistoa: https://ikaalinen.yrityshakemistot.fi Jos yritystäsi ei löydy palveluhakemistosta, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen ikaalistenkehitys@ikaalinen.fi Olemassaolevia yritystietoja pääset itse ylläpitämään ilmoittamalla meille yhteyshenkilön sähköpostiosoitteen.


Toimitila- ja yritystonttipalvelu:
 
Kehittämisyhtiö ylläpitää Ikaalisten omaa Toimitila- ja yritystonttipalvelua verkossa.  Palvelu on täysin maksuton ja rekisteriin pystyy itse verkossa ilmoittamaan tyhjillään olevan toimitilansa tai yritystonttinsa kyliltä tai keskustasta. Kohteita voi ilmoittaa myytäväksi tai vuokrattavaksi.
 
Palvelu on saanut todella innostuneen vastaanoton ja toivomme että sitä käytetään aktiivisesti!
 
 

Kaupungin pienhankinnat -sivusto avattu:
 
Pienhankinnat -sivusto on  avattu! Kehittämisyhtiö ja Ikaalisten kaupunki ovat kehittäneet tiedottamista kaupungin pienhankinnoista.
 
Kaupungin kotisivuille on avattu erillinen alasivu https://ikaalinen.fi/pienhankinnat/ jonne keskitetään tietoja kaupungin pienhankinnoista. Sivulla julkaistaan pienhankintojen tarjouspyyntöjä. Voit myös ilmoittaa sähköpostiosoitteesi kyseiselle sivustolle, jolloin saat heräteviestin sivuston uusista tarjouspyynnöistä.
 
Sivuston avulla pyritään kehittämään pienhankinnoista tiedottamista ja lisäämään erityisesti paikallisten yritysten mahdollisuutta osallistua kaupungin pienhankintoihin.
Pienhankinnalla tarkoitetaan hankintalain kynnysarvon alle jääviä hankintoja. Kynnysarvon ylittävien hankintojen tarjouspyynnöt julkaistaan jatkossakin nykyisellä tavalla.

TULEVIA TAPAHTUMIA:

Ilmoittaudu tapahtumiin:
ikaalistenkehitys@ikaalinen.fi


Ikaalinen rakentaa kulttuurimatkailustrategialla uudistuvia, elinvoimaa ja tunnettuutta tuovia palveluja

Ikaalisten kaupunki saa resurssiviisaan, kaupallista ja kansainvälistä kasvua vahvistavan kulttuurimatkailustrategian. Sitä toteutetaan vuoden 2024 kulttuuritapahtumien yhteydessä. Hyötyä saadaan myös erilaisissa luovien alojen rahoitushauissa.

Suuri osa Ikaalisten tapahtumista on järjestetty talkoovoimin. Niistä on kasvanut kokonaisuutena merkittävä vetovoimatekijä kaupungille. Eri toimijoiden synergiaetuja ei ole riittävästi hyödynnetty, tuotteistettu ja markkinointia fokusoitu.

Nyt kulttuuri- ja tapahtuma-alan toimijoiden synergiaetuja pyritään hyödyntämään systemaattisemmin. Kulttuurimatkailustrategia luo tälle työlle pohjan.

Pirkanmaan liitto myönsi Kehittämisyhtiö Ikaalisten kylpyläkaupunki Oy:n Ihastu Ikaalisiin! – Fall in love with Ikaalinen! -hankkeelle 73 921 euroa. Rahoitus myönnetään Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) -määrärahasta. Hanke kestää 30.4.2024 saakka.

Hanke liittyy Pirkanmaan yhteistyöasiakirjaan (2022), Pirkanmaan maakuntaohjelmaan 2022–2025 sekä älykkään erikoistumisen strategiaan. Hankkeella parannetaan asukkaiden hyvinvointia ja vireätä kulttuuritoimintaa Pirkanmaan keskusseudun ulkopuolellakin. Kansainvälistä matkailua voidaan kehittää matkailutoimijoiden yhteistyöllä. Luovien alojen, kulttuurin, tapahtumien ja taiteen vetovoimatekijöiden vahvistamisella on kerrannaisvaikutuksia myös aluetalouteen.

Lisätiedot:

Ikaalisten kaupunki: Elinvoimakoordinaattori Sanna Lahdensalo, p. 044 730 1221
sanna.lahdensalo@ikaalinen.fi 


Yrittäjä, ota yhteyttä!

Kehittämisyhtiö Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy/Ikaalisten Kehitys

toimitusjohtaja Veli-Matti Ruotsalainen

040 0176 940

veli-matti.ruotsalainen@ikaalinen.fi

elinvoimakoordinaattori Sanna Lahdensalo

044 730 1221

sanna.lahdensalo@ikaalinen.fi

puh. (03) 4501 222/toimisto  (avoinna ma-pe klo 9-16)

ikaalistenkehitys@ikaalinen.fi

 

Ikaalinen esite:

https://www.esitteemme.fi/ikaalisiin/WebView