Skip to content

Yrityspalvelut

KEHITTÄMISYHTIÖ IKAALISTEN KYLPYLÄKAUPUNKI OY  tarjoaa tukea yrityksen perustamiseen, kehittämiseen ja kasvattamiseen

  • Liikeidean kehittäminen ja liiketoimintasuunnitelman laatiminen
  • Yrityksen perustaminen ja toiminnan käynnistäminen
  • Liiketoiminnan kehittäminen, uudistaminen ja innovaatiotoiminta
  • Liiketoiminnan kasvu ja kehittäminen
  • Rahoitusneuvonta- ja kontaktit
  • Yritystukihakemukset
  • Omistajanvaihdosneuvonta
  • Yrittäjyyskasvatus

 


Huom! Päivitämme ajankohtaisia yritysasioita myös facebook-sivustollamme @ikaalistenyrityspalvelut.


Yritysluettelo ja palveluhakemisto:

Kehittämisyhtiö ylläpitää Ikaalisten yritysluetteloa ja palveluhakemistoa: https://ikaalinen.yrityshakemistot.fi Jos yritystäsi ei löydy palveluhakemistosta, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen kylpylakaupunki@ikaalinen.fi Olemassaolevia yritystietoja pääset itse ylläpitämään ilmoittamalla meille yhteyshenkilön sähköpostiosoitteen.


Toimitila- ja yritystonttipalvelu:
 
Kehittämisyhtiö avasi 19.4.2021 Ikaalisten oman Toimitila- ja yritystonttipalvelun verkossa  Palvelu on täysin maksuton ja rekisteriin pystyy itse verkossa ilmoittamaan tyhjillään olevan toimitilansa tai yritystonttinsa kyliltä tai keskustasta. Kohteita voi ilmoittaa myytäväksi tai vuokrattavaksi.
 
Ensimmäiset kohteet ovat jo tutustuttavana ja niitä lisätään koko ajan. Palvelu on saanut todella innostuneen vastaanoton ja toivomme että sitä käytetään aktiivisesti!
 

Kehittämisyhtiö teki Ensimetrin kanssa sopimuksen yrityksen perustamista suunnittelevien neuvontapalvelusta. Ikaalisiin yritystä suunnitteleva voi täysin maksutta varata Ensimetrin yrittäjyysasiantuntijan kanssa tapaamisen kaupungintalolle tai etäneuvonnan puhelimitse/verkon välityksellä, aikoja on saatavilla joka toinen viikko torstaisin. Varaa aika maksuttomaan neuvontaan: https://www.ensimetri.fi/
 
Yrittäjien käytössä ovat myös Ensimetrin alkavan yrityksen infokoulutukset verkossa ja maksuttomia Yrityksen perustajan tai ostajan oppaita on saatavilla Kehittämisyhtiön toimistolta.

Kustannustuen kolmas kierros ja sulkemiskorvauksen haut aukeavat yrityksille huhti-toukokuussa!
Kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on laskenut yli 30 % koronaepidemian vuoksi. Sulkemiskorvausta voivat hakea mikro- ja pienyritykset, joiden asiakastilat on suljettu lain tai viranomaisen määräyksestä. Kustannustuen kolmas hakukierros avautuu 27.4.2021 ja sulkemiskorvauksen 12.5.2021. Yritykset hakevat molempia tukia Valtiokonttorista. Katso lisätiedot ja hae tukea: https://www.valtiokonttori.fi/palvelu/yritysten-kustannustuki

Ota yhteyttä:

Kehittämisyhtiö Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy

puh. (03) 4501 222/toimisto (avoinna ma-pe klo 9-16)

kylpylakaupunki@ikaalinen.fi

040 017 6940/Jarkko Sorvanto, toimitusjohtaja

jarkko.sorvanto@ikaalinen.fi