Skip to content

Yrityspalvelut

KEHITTÄMISYHTIÖ IKAALISTEN KYLPYLÄKAUPUNKI OY  tarjoaa tukea yrityksen perustamiseen, kehittämiseen ja kasvattamiseen

  • Liikeidean kehittäminen ja liiketoimintasuunnitelman laatiminen
  • Yrityksen perustaminen ja toiminnan käynnistäminen
  • Liiketoiminnan kehittäminen, uudistaminen ja innovaatiotoiminta
  • Liiketoiminnan kasvu ja kehittäminen
  • Rahoitusneuvonta- ja kontaktit
  • Yritystukihakemukset
  • Omistajanvaihdosneuvonta
  • Yrittäjyyskasvatus

 


Huom! Päivitämme ajankohtaisia yritysasioita  facebook-sivustollamme @ikaalistenyrityspalvelut.

Voit myös tilata uutiskirjeemme: https://uutiskirje.hakosalo.fi/Tilaukset/Hallinnoi/ikaalinen niin saat 2-3 kertaa vuodessa Kehittämisyhtiön uutiset suoraan sähköpostiisi!


Yritysluettelo ja palveluhakemisto:

Kehittämisyhtiö ylläpitää Ikaalisten yritysluetteloa ja palveluhakemistoa: https://ikaalinen.yrityshakemistot.fi Jos yritystäsi ei löydy palveluhakemistosta, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen kylpylakaupunki@ikaalinen.fi Olemassaolevia yritystietoja pääset itse ylläpitämään ilmoittamalla meille yhteyshenkilön sähköpostiosoitteen.


Toimitila- ja yritystonttipalvelu:
 
Kehittämisyhtiö ylläpitää Ikaalisten omaa Toimitila- ja yritystonttipalvelua verkossa.  Palvelu on täysin maksuton ja rekisteriin pystyy itse verkossa ilmoittamaan tyhjillään olevan toimitilansa tai yritystonttinsa kyliltä tai keskustasta. Kohteita voi ilmoittaa myytäväksi tai vuokrattavaksi.
 
Palvelu on saanut todella innostuneen vastaanoton ja toivomme että sitä käytetään aktiivisesti!
 

Ensimetri – alkavien yrittäjien neuvontapalvelu:
 
Kehittämisyhtiö teki Ensimetrin kanssa sopimuksen yrityksen perustamista suunnittelevien neuvontapalvelusta. Ikaalisiin yritystä suunnitteleva voi täysin maksutta varata Ensimetrin yrittäjyysasiantuntijan kanssa tapaamisen kaupungintalolle tai etäneuvonnan puhelimitse/verkon välityksellä, aikoja on saatavilla joka toinen viikko torstaisin. Varaa aika maksuttomaan neuvontaan: https://www.ensimetri.fi/
 
Yrittäjien käytössä ovat myös Ensimetrin alkavan yrityksen infokoulutukset verkossa ja maksuttomia Yrityksen perustajan tai ostajan oppaita on saatavilla Kehittämisyhtiön toimistolta.

Kaupungin pienhankinnat, uusi sivusto avattu:
 
Uusi pienhankinnat -sivusto on nyt avattu!! Kehittämisyhtiö ja Ikaalisten kaupunki ovat kehittäneet tiedottamista kaupungin pienhankinnoista.
 
Kaupungin kotisivuille on nyt avattu erillinen alasivu https://ikaalinen.fi/pienhankinnat/ jonne keskitetään tietoja kaupungin pienhankinnoista. Sivulla julkaistaan pienhankintojen tarjouspyyntöjä. Voit myös ilmoittaa sähköpostiosoitteesi kyseiselle sivustolle, jolloin saat heräteviestin sivuston uusista tarjouspyynnöistä.
 
Sivuston avulla pyritään kehittämään pienhankinnoista tiedottamista ja lisäämään erityisesti paikallisten yritysten mahdollisuutta osallistua kaupungin pienhankintoihin.
Pienhankinnalla tarkoitetaan hankintalain kynnysarvon alle jääviä hankintoja. Kynnysarvon ylittävien hankintojen tarjouspyynnöt julkaistaan jatkossakin nykyisellä tavalla.

Yrittäjä, ota yhteyttä!

Kehittämisyhtiö Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy

040 0176 940 /toimitusjohtaja Veli-Matti Ruotsalainen

puh. (03) 4501 222/toimisto  (avoinna ma-pe klo 9-16)

kylpylakaupunki@ikaalinen.fi