Skip to content

Ikaalinen Foorumin sekä Puistofilosofia-viikon info/suunnittelupalaveri 4.3. klo 18

Hyvä ikaalislaisen yhdistyksen edustaja,

Puistofilosofia-viikko järjestetään Ikaalisissa 10. kertaa. Sen yhteydessä järjestetään kaksipäiväinen Ikaalinen Foorumi-tapahtuma, joka haluaa avata ilmastonmuutosta ja kannustaa kaikkia sen torjuntaan.

Tapahtuma on syntynyt paikallisten ihmisten huolesta, mutta sen sanoma on globaali. Mukaan tapahtumaan ovat lupautuneet ainakin Ikaalisten kaupunki, Sasky/Ikata, Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra, Jyllin Kodit, Ikaalisten seurakunta, Ikaalisten vapaakirkko ja Ikaalisten Taideyhdistys Taika.

Ensimmäinen päivä ke 24.7. keskittyy konkreettiseen toimintaan. Ikaalisten torilla ja sen läheisyydessä esitellään yhdistysten, yritysten ja yhteisöjen ilmastonmuutosta hillitsevää toimintaa, pidetään työpajoja lapsille ja aikuisille ja opitaan kestävää pukeutumista, ruokailua ja muita tarvittavia elämänmuutoksia. Torilla voi myös myydä kestävällä tavalla tehtyjä ja käytettäviä tuotteita.

Torstaina 25.7. pidetään seminaari, jossa eturivin asiantuntijat kertovat ilmastonmuutoksesta, kestävästä rakentamisesta ja asumisesta sekä muista ilmastoteoista. Seminaarin yhteydessä on puolueiden edustajien paneelikeskustelu ilmastolupausten toteuttamisesta.

Kutsumme tapahtuman suunnitteluun ja toteuttamiseen teitä paikallisia yhdistyksiä, yhteisöjä ja toimijoita. Tulkaa tuomaan omat ajatuksenne ja ideanne ilmastonmuutoksen torjuntaa. Toivomme, että lähetätte edustajanne Omalle Tuvalle maanantaina 4.3. klo 18. Tulkaa kuulemaan lisää tapahtumasta ja tehdään yhdessä tapahtumasta ihmisiä innostava ja muutosta aikaan saava liike.

Ettehän halua jäädä tapahtuman ulkopuolelle. Olette lämpimästi tervetulleita mukaan!

Runsaslukuisia ilmoittautumisia odotellen pe 1.3. mennessä kulttuuri@ikaalinen.fi

Puistofilosofia ja Ikaalinen Foorumi

Lisätiedot tapahtumiin liittyen:

Antti Sorri
puh. 050 5949 476
s-posti antti.sorri@puistofilosofia.fi

Leena Mäkelä
puh. 045 3287252
s-post leena.talvikki@gmail.com

  • 04.03.2019 18:00
Oma Tupa, Teinintie 4-6, Ikaalinen