Skip to content

Kirjasto

Aukioloajat

 

Haku ja uusinnat (verkkokirjasto)

 

Ajankohtaista

  • Kesän poistokirjamyyntiin lisätty PALJON uusia poistokirjoja 27.7.!  Myyntiä jatketaan kirjaston monitoimitilassa vielä elokuun ajan. Tervetuloa ostoksille!
  • 1.6. – 31.8. kirjasto on auki ma-pe. Lehtisalin omatoimiaika on käytettävissä joka päivä normaalisti. Tarkemmat tiedot löytyvät aukioloajat -välilehdeltä.
  • 4H-Digiapu ajanvarauksella . Varaa oma aikasi 4H-yhdistyksen numerosta 0400778979, ma-pe klo 10.00-16.00 välisenä aikana. Ikaalisten seurakunta tarjoaa palvelun ilmaiseksi yli 70-vuotiaille ikaalilaisille.
  • Uusi verkkokirjasto löytyy osoitteesta piki.fi. Vanha verkkokirjasto osoitteessa piki.verkkokirjasto.fi on poistunut käytöstä 30.4.  

Kirjasto Facebookissa

Used for the like, share, comment, and reaction icons
2 viikkoa sitten
Ikaalisten kaupunginkirjasto

Poistomyyntiin lisätty tänään PALJON uusia poistokirjoja - tervetuloa ostoksille! 😊📚
Myyntiä jatketaan kirjastolla vielä elokuun ajan.
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Poistomyyntiin lisätty tänään PALJON uusia poistokirjoja - tervetuloa ostoksille! 😊📚
Myyntiä jatketaan kirjastolla vielä elokuun ajan.

Hyvä ja lämmin oli tunnelma eilen Rahkolassa Anneli Kannon kirjailijavierailulla. 😊🌞 Keskiajan ihminen, tavat ja uskomukset herättivät myös loistavia kysymyksiä ja keskustelua esityksen jälkeen. Kiitos Anneli ja yleisö! ❤️ ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Hyvä ja lämmin oli tunnelma eilen Rahkolassa Anneli Kannon kirjailijavierailulla. 😊🌞 Keskiajan ihminen, tavat ja uskomukset herättivät myös loistavia kysymyksiä ja keskustelua esityksen jälkeen. Kiitos Anneli ja yleisö! ❤️Image attachment
Lataa lisää

Ikaalisten kirjasto

Ikaalisten kaupunginkirjasto
Poppelikatu 10
39500 IKAALINEN
puh. 044 073 0133
fax. 03 458 6780
kirjasto[at]ikaalinen.fi 
 
facebook

instagram