Skip to content

Toripaikat

KIRKKOTORI
Osoite: Abrahaminkatu

Tori on avoinna joka arkikeskiviikko
klo 7 – 14.

Toripaikkojen vuokraus p. 044 730 1505

Torielämä kuuluu vahvasti Ikaalisten paikalliskulttuuriin ja on osa identiteettiämme. Tori on Ikaalisten oman väen, kesäasukkaiden ja vierailijoiden yhteinen olohuone, jonne tullaan paitsi ostoksille niin samalla viettämään aikaa ja tapaamaan tuttuja. Tori sijaitsee kirkkoaukiolla Abrahaminkadun varrella. Torin historialliset juuret ulottuvat karjamarkkinoihin, joita alettiin Ikaalisissa pitää v. 1890 nykyisen pesäpallokentän paikalla.

Ikaalisten tori kylpee alkukesäsällä kukkaloistossa, kun taas syksymmällä marjat, vihannekset ja juurekset pursuavat runsauttaan. Vaatetta ja vatsan täytettä on monenlaista. Torilla on edelleen vanhan ajan markkinahenkeä.

Ikaalisten tori on avoinna arkikeskiviikkoisin klo 7-14 ympäri vuoden. Torimyyntiä varten voi ostaa ennakkoon kausipaikan tai toriaamuna kertapaikan. Lisätiedot: Kauri Kallio, p. 044 730 1268, kauri.kallio@ikaalinen.fi

Huopion markkinat

Luhalahden Kyläseuran järjestämät Huopion markkinat pidetään useana kesälauantaina Luhalahden torilla klo 9-13. Kullakin markkinatapahtumalla on oma sesonkiin liittyvä teemansa.

Toripäivät ja lisätietoa löydät Luhalahden sivuilta Ikaalisten kylät-osiosta Luhalahden kyläsivut.

Toripaikkojen vuokraus p. 044 730 1505