Skip to content

Tietopyyntö

Sosiaali- ja terveydenhuollon tiedot

Pyydä sosiaali- ja terveydenhuollon tietoja hyvinvointialueelta. Ohjeet pyynnön tekemiseen löydät sivulta www.pirha.fi/potilasrekisteri 

 

Pyyntö saada tietoja viranomaisen arkistosta

(Laki viranomaisen toiminnan julkisuudesta (21.5.1999/621) 10 – 16 § ja 27 §)

Tällä lomakkeella voit tehdä pyynnön saada tietoa viranomaisen julkisesta asiakirjasta / arkistosta tai postitse osoitteeseen; Ikaalisten kaupunki, PL 33, 39501 Ikaalinen (kirjaamo).

Yksilöi lomakkeelle mahdollisimman tarkasti mitä tietoa tarvitset ja miltä ajalta, mahdollisuuksien mukaan myös mistä asiakirjasta.

Tietopyyntö käsitellään ns. kirjaamossa, josta se ohjataan tarvittaessa suoraan asiaa koskevan hallintokuntaan/henkilöstölle, joka on vastuussa asiakirjasta tai asiasta, jota tietopyyntösi koskee.

Tavanomainen tietopyyntö käsitellään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahden viikon kuluessa. Mikäli tietopyynnön käsittely vaatii tavanomaista suuremman työmäärän tai on muuten tavanomaista vaikeampi toteuttaa, käsittelyaika on pidempi, korkeintaan yksi kuukausi. Jotta tietopyyntösi tulisi varmasti perille, niin laita mahdollisimman tarkasti yhteystietosi. Kaupunki ei käytä tietojasi, eikä luovuta niitä muille.

Asiakirjoista perittävät maksut

Kaupunginhallitus päättää asiakirjoista perittävistä maksuista. Kartoista ja muusta erityiskopioinnista peritään lautakunnan päättämän maksun mukaan.
Linkki perittävistä maksuista

Huomioithan, että tämä lomake ei ole henkilötietopyyntöjä varten.

Tietopyyntö
Asiakirja tai tietosisältö, jota pyyntö koskee ja miltä ajalta (yksilöi tietopyyntö mahdollisimman tarkasti)
Tietoja saa käyttää vain ilmoitettuun tarkoitukseen
Tietopyynnön toimitustapa
Valitsemalla Lähetä viestisi siirtyy Ikaalisten kaupungin sähköpostiosoitteeseen kanslia@ikaalinen.fi.