Tapahtumat

Joutsenten elämää -valokuvanäyttely Jyllin Kodilla

Satu Lepomäen Joutsenten elämää -luontokuvanäyttely on esillä Jyllin Kodin tiloissa 4.6.-31.7.2019.
Satu on harrastevalokuvaaja, jota linnut ja luonto erityisesti kiehtovat.

 

TAKUUTANSSIT Poltinkoskella!

Lavatansseja ja aitoa pienen maalaislavan tunnelmaa jo vuodesta 1931

Poltinkosken Lava, Leppäsjärventie 285, Ikaalinen

Puhelin: 0500 237 651

 www.poltinkoski.com

Tanssit kesällä 2019:

22.6. klo 20-01 JUHANNUSTANSSIT: Tangoseniorivoittaja Mikko Niemelä, Harmonikkataituri Eerika Mylläri-Liimatta sekä Tanssiyhtye Paroonit

13.7. klo 20-01 TAKUUTANSSIT: Tanssiyhtye Ippe Mansikka

27.7. klo 20-01 TAKUUTANSSIT: Jämijärven Pelimannit

10.8. klo 20-01 TAKUUTANSSIT: Köpi Koski ja Projekti

Liput 15 euroa (käteinen, ei korttimaksuja).

Kesän tansseihin nuoret (alle 16 v.) ilmaiseksi.

TAKUUTANSSEISSA toimii TANSSITAKUU eli daamit saavat halutessaan rannekkeen, jolla takuulla pääsee tanssimaan klo 20 -21:30, jolloin Tanssitakuuherrat kohdistavat hakunsa erityisesti näihin daameihin. Vinkki kaikille herroille: tervetuloa tanssittamaan daameja aktiivisesti vakka et varsinaisesti kuuluisikaan Tanssitakuuherrojen kaartiin!

PIA FEINIK.fi maalauksia ja grafiikkaa Juhlatalo Rahkolan Väentuvassa 2.-7.7.2019 Rahkolankuja 10, Ikaalinen


                
 

Katso tästä koko ohjelma

 

Sata-Häme Soi -juhlilla harmonikka valtaa kauppalan kujat ja konserttisalit 4. – 7.7.2019

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

X Puistofilosofia 23. – 27.7.2019

Suomen vanhin ja kaunein puistofilosofia-tapahtuma, Ikaalisten Puistofilosofia-viikko, juhlistaa tänä kesänä 10. vuottaan. Viisipäiväinen ajattelun ja dialogin festivaali kokoaa 23.-27.7.2019 yhteen todella kiinnostavan kattauksen alustajia, taiteilijoita, musiikkia ja performanssia.

Yhdessä paikalle saapuvan yleisön kanssa muodostuu hengeltään ainutlaatuinen filosofinen yhteisö, jossa tuotetaan runsain määrin laadukkaan ajattelun aineksia, kuuluisia sinisiä ajatuksia.Puistofilosofian juuria voi hakea eurooppalaisesta keskusteluperinteestä. Antiikin Kreikan agoralta alkunsa saanut dialogin harrastaminen on siirretty puiston siimekseen. Tähän tarjoaa ainutlaatuisen miljöön Ikaalisten vanhassa kauppalassa sijaitseva Keskuspuisto, jonka jalopuiden alle on mukava kokoontua toisten seurasta ja eväskorien sisällöistä nauttimaan. Filosofia kuuluu kaikille!Päivisin keskustellaan puistossa, mutta ohjelmaa on muuallakin Ikaalisten keskustan alueella. Jälkikustavilaista tyyliä edustava Juhlatalo Rahkola tarjoaa ainutlaatuisen inspiroivan tilan dialogille ja taiteelle. Iltakeskusteluja käydään tunnelmallisessa kyläravintola Bar No Namessa. Lapsille on oma filosofia-päivä Ikaalisten kirjaston yhteydessä.Alustusten ja keskustelujen lisäksi tärkeä elementti tapahtumassa on ollut taiteen eri muotojen käyttö filosofisten keskustelujen polttoaineena. Siksi viime vuosien aikana Puistofilosofia-viikolla on järjestetty erilaista ohjelmaa, kuten taidenäyttelyitä, teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä muita performansseja.Juhlavuoden kunniaksi Puistofilosofia-viikon yhteydessä järjestetään kaksipäiväinen Ikaalinen Foorumi 24.-25.7.2019, jossa etsitään ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Kansalaisjärjestöjen työpajoja ja valtakunnallisista ammattilaisista koostuva tapahtuma on tarkoitettu kaikille.Huippuesiintyjiä sisältävä ohjelma ja muut lisätiedot luettavissa osoitteesta www.puistofilosofia.fiOta ystäväsi, viltti ja piknik-kori mukaan!
  

Tapahtuman FB-sivulle tästäwww.ikaalinen.fi>sikuri-kolkko