Skip to content

Ajankohtaista

Syyslukukausi alkaa 6.9. lähiopetuksena
 
Ikaalisten kansalaisopisto toivottaa kaikki vanhat ja uudet opiskelijat tervetulleiksi opistoon!

Aloitamme syyslukukauden 6.9. suunnitellusti lähiopetuksena. Koronatilanne on kurssien järjestelyissä otettu huomioon. Oppilaitosten opetustoimintaan ei lähtökohtaisesti sovelleta yleisiä kokoontumisrajoituksia.

Valmistaudumme syyslukukauteen pitkälti samoilla terveysturvallisilla käytännöillä kuin tähänkin saakka: huolehditaan hyvästä hygieniasta, vältetään tarpeettomia lähikontakteja, osallistutaan opetukseen vain terveenä sekä järjestetään tilat mahdollisuuksien mukaan riittävän väljästi. Suosittelemme myös kasvomaskien käyttämistä opetustiloissa ja niihin kuljettaessa.

Tervetuloa mukaan! Jos et ole vielä löytänyt itsellesi sopivaa kurssia, ehdit hyvin tutustumaan tarjontaamme:

Uusi opinto-ohjelma 2021-2022 on julkaistu!

Tarjolla on esim. vauvahierontaa, aikuisten ja lasten balettia, matematiikan perusteita, villasukkakurssi, ruokakursseja. Mukana myös paljon tuttuja, jatkavia kursseja. Painettu ohjelma jaetaan joka talouteen Ikaalisissa ja Jämijärvellä 5.8.2021. Lähetämme ohjelmia postitse pyynnöstä myös ulkopaikkakuntalaisille. 

Ilmoittautuminen alkaa 13.8.2021 klo 8.30 täällä.

Ikaalisten kansalaisopisto järjestää yhteistyössä Turun yliopiston kanssa KASVATUSTIETEEN PERUSOPINNOT 25 OP

Opinnot soveltuvat kaikille kasvatuksesta, koulutuksesta ja oppimisesta kiinnostuneille. Kasvatustiede sopii alasta riippumatta kasvatus- ja koulutustehtävissä toimiville ja niihin hakeutuville, myös opettajaopintoja harkitseville. Sivuaineenakin kasvatustiede on suosittu ja soveltuva moneen tutkintoon. Avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella on mahdollisuus hakea tutkinto-opiskelijaksi esim. Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekuntaan avoimen yliopiston väylän kautta. Korkeakoulututkinnon suorittaneet voivat hakea suoraan maisteriopintoihin suoritettuaan haettavasta aineesta perus- ja aineopinnot. Kasvatustieteen monimuoto-opinnoissa keskeistä on opintomateriaalin ohjaama itsenäinen työskentely. Opiskelijana osallistut yliopiston opettajien pitämille luennoille (välitetään ja tallennetaan myös verkkoympäristössä), kirjoitat esseitä ja muita kirjallisia töitä, luet tentteihin ja teet oppilaitosvierailun. Opiskeluasi tukee paikallisessa oppilaitoksessa kokoontuva opintoryhmä, opiskeluoppaat ja verkkoalue (Moodle). Opintoryhmä kokoontuu keskimäärin n. kaksi kertaa kuukaudessa (arki-iltana) syyskuusta huhtikuuhun. Kokoontumiset on mahdollista toteuttaa osin myös Teamsin kautta. Ryhmässä käsitellään opintojen keskeisiä teemoja tuutorin johdolla. Tuutori toimii myös opiskelijoiden henkilökohtaisena ohjaajana. Verkkoalueella (Moodle) on mm. opintomateriaaleja, verkkoluentoja, keskustelualue ja tehtävien palautuspaikka. Tentit järjestetään opintojaksokohtaisesti määriteltyinä aikoina kansalaisopistossa, moodletenttinä verkko-oppimisympäristössä tai sähköisenä tenttinä Turun yliopistolla.

Tuutori: Marjut Saarenpää.
Kurssimaksu: yht. 410,00€, josta Turun avoimen yliopiston osuus on 250,00€ ja kansalaisopiston osuus 160,00€.
Opinnot alkavat: syyskuussa 2021
Ryhmäkokoontumiset Ikaalisissa Valkean ruusun koululla sekä osittain verkossa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: heli.koistinen@ikaalinen.fi tai p. 044 7301 398

 

 

 

Tiedote asiakaspalvelusta:
opiston toimisto sijaitsee Valkean ruusun koulun tiloissa. Tällä hetkellä vierailut koulun tiloihin kouluaikana eivät ole sallittu ulkopuolisilta. Suosittelemme asiakkaillemme yhteydenottoa toimistoon sähköpostitse tai puhelimitse. Jos asiasi vaatii henkilökohtaista palvelua, soita ennen tuloasi 044 7301398, tapaamme asiakkaan ulko-ovella.