Skip to content

Valoa ja iloa Ikaalisiin! 1.12.2023

Valoa ja iloa Ikaalisiin!

Vanhan kauppalan Etelärannan puistolammen ja huvimajan luona Pirkantien läheisyydessä järjestetään kaikille avoin ulkotapahtuma vapaaehtoisvoimin tämän viikon perjantaina 1.12. klo 18-20

 

Tulijat voivat ottaa oman, esim patterillisen, ulkokäyttöön sopivan valon tai valolyhdyn mukaan tuomaan tunnelmaa. Myös mahdollisuus grillata makkaraa ulkotulella, voit ottaa mukaan omaa evästä tai ostaa tasarahalla grillimakkara grillattavaksi sekä lämmintä mehua puffetista. Lauletaan yhdessä muutama joululaulu sekä Rahkolan Hiiritalon bossladyn, lastenkirjailija Seija Gauffinin esitys. Lämpimästi tervetuloa, aloitetaan yhdessä joulunajan tunnelmointi❣️Muista, ettei kävellä latureittejä pitkin, vaan kävelijöitä varten  aurattuja rantapolkuja! Jokainen liikkuu puistossa omalla vastuullaan, eikä myöskään roskaa kaunista puistoamme.

Voit myös tuoda oman jäädytetyn jäätiilen puistoon merkittyyn paikkaan, niin teemme parin vuoden tauon jälkeen yhteisen Ystävyyden linnakkeen (kelivaraus)

Puistossa tapahtuman ajan tai niin kauan kuin heijastimia riittää: Europe Direct Pohjois-Satakunnan tarjoama heijastinpuu, josta saa ottaa heijastimen ja myös tuoda heijastimia niitä tarvitseville.
Tilaisuus on mukana valtakunnallisessa Suomen Joulukylät tapahtumassa, jonka järjestää Suomen Kylät.

 

Tapahtuman järjestää yhteistyössä ITE-Ikaalinen, Ikaalisten Vesaiset ja Ikaalisten Hiiritalon Ystävät, Rahkolan Hiiritalo.

 

  • 01.12.2023 18:00-20:00
Pirkantie 19, 39500 Ikaalinen