Skip to content

Ikaalisten koko kaupunki onnittelee Krista Pärmäkoskea huikeasta olympiamenestyksestä!


Ikaalisista lähtöisin oleva Krista Pärmäkoski hiihti 10.2.2022 naisten 10km perinteisellä huikeasti pronssille. Loppukirikamppailu päätty tiukkaakin tiukemmin. Pronssi voitettiin Suomeen lopulta 0,1sekunnin erolla neljänteen.

Menestyksen myötä on hyvä muistuttaa, että jo olympiaedustus on urheilijoille todella merkittävä asia. Menestyminen olympialaisissa on kovan äärimmäisen kovan ja sitoutuneen työn tulos. Olympia-aate on elämänfilosofia, joka näkyy sitä noudattavien jokapäiväisessä elämässä ja valinnoissa, joita päivittäin tehdään. Perusarvoina reilun pelin, yhteishengen ja suvaitsevaisuuden, toteuttaminen kaikilla elämän aloilla. Lisäksi aatteessa vaalitaan urheilun ja liikunnan kasvatuksellisten arvojen edistämistä. Näissä asioissa Krista on erinomainen esikuva meille kaikille! Pelissä mukana tietenkin myös tärkeät taustajoukot, onnea vanhemmat, Ikaalisten urheilijat sekä muut taustajoukot!

Kannustus ja kisat jatkuvat – iloitaan yhdessä mahdollisuudesta kannustaa meidän sinivalkoisia huippu-urheilijoita heidän unelmiensa polulla!

jk. Ikaalisten kaupunki pahoittelee, että Kristan lenkin taulussa on vanhaa tietoa. Päivitämme taulun kuitenkin vasta 20.2. jälkeen

 

Meillä kävi myös Yle tekemässä juttua Kristan kotiseudulta Ikaalisista, Luhalahden koululta. Mika ja Piia -opet olivat yhdessä henkilöstön ja vanhempien kanssa rakentaneet upean kannustuksen Kristalle. Hienoa kannustusta ja yhteisöllisyyttä!

Linkki: