Skip to content

Vuorihuhdat

Hei!

Olemme Vuorihuhdan perhe ja asustelemme Ikaalisissa, Sarkinrannan asuinalueella. Meidän perheeseemme kuuluu äiti Outi, isä Ville ja kaksivuotias Otso sekä muutaman kuukauden ikäinen Eino. Ville on syntyjään Ikaalisista ja Outi on muuttanut tänne reilu 10 vuotta sitten opiskeluiden perässä ja sen myötä tullut paikkakuntalaiseksi.

Ennen muuttoa Sarkkilaan olimme etsiskelleet omaa kotia muutaman vuoden ajan Ikaalisista sekä lähellä sijaitsevista kunnista. Reilu pari vuotta sitten löysimme meille täydellisen kodin Ikaalisten Sarkkilasta. Ikaalisissa on mielestämme mainiot peruspalvelut, upea luonto sekä maltilliset asunto- ja tonttihinnat, eikä lähikuntiin ja -kaupunkeihinkaan ole pitkä matka. Myös meidän molempien työpaikat ovat lähiseudulla. Näiden edellä mainittujen asioiden vuoksi talon ostaminen täältä oli meille melko luonteva valinta.

Kotimme Sarkkilassa sijaitsee pienen ja kauniin Sarkkilanjärven sylissä, rauhallisessa maalaismaisemassa. Meiltä on kuitenkin vain kolmisen kilometriä Ikaalisten keskustaan. Sarkkilassa meitä miellyttää kovasti avulias ja ystävällinen naapuriyhteisö, asuinalueen rauhallisuus ja luonnon läheisyys. Eri vuodenaikoina kotimme ikkunoista on mukavaa seurata läheistä luontoa – pihassa ja lähipelloilla kulkevat niin kauriit, jänikset kuin ketutkin ja läheisessä Sarkkilanjärvessä joutsenpoikue uiskentelee joka vuosi ilonamme kesästä pitkälle myöhäiseen syksyyn. Ikaalisissa parasta mielestämme ovat mahtavat järvimaisemat, jotka kehystävät kaupunkia melkein missä tahansa sitten liikkuukin.

Pienten lasten vanhempina arvostamme Ikaalisten turvallisuutta sekä sitä, että ihmiset tuntevat toisensa. Lasten kasvaessa Ikaalisissa on myös monipuoliset mahdollisuudet harrastamiseen ja aikanaan lapset pääsevät opiskelemaan uudehkoon Valkean ruusun hirsikouluun, jonka läheisyydessä sijaitsee myös pian valmistuva, uusi liikuntahalli. Tällä hetkellä koko perheemme yhteinen harrastus on vauvauinti, jossa käymme kerran viikossa uudistuneessa Ikaalinen Spa:ssa. Olemme molemmat aktiivisia liikkujia sekä kävellen että pyöräillen ja seudulta vaihtelevia reittejä löytyy monia – sekä mukavassa kaupunkimaisemassa että myös rauhallisemmassakin metsän siimeksessä. Harrastamme myös molemmat kuntosalilla käymistä ja Ikaalisista löytyy myös monipuolisia kuntosaleja kaikenlaisille harrastajille. Ikaalinen ja sen upeat maisemat löytyvät myös meidän kummankin aktiivisen valokuvaajan useista otoksista.

Täällä on hyvä elää ja asua – toivottavasti sinäkin ihastut Ikaalisiin!

Lähetä asukasoppaalle viesti tai kysymys!

Julkaisemme osan kysymyksistä ja vastauksista tällä sivustolla.

Meidän Ikaalinen
Jätäthän meille sähköpostisi, jos haluat, että sinulle vastataan.
Jos haluat osoittaa kysymyksesi tietylle asukasoppaalle, kerrothan sen viestissäsi. Sähköpostiviesti ohjautuu Kehittämisyhtiö Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy:n sähköpostiin, josta se välitetään asukasoppaalle. Viestin lähettäjän sähköpostiosoitetta ei välitetä asukasoppaalle eikä tallenneta asiakasrekisteriin.