Skip to content

Yksityisten tontit

Alla olevasta esitteestä saat tietoja tarjolla olevien yksityisten asuntotonttien likimääräisestä sijainnista, mahdollisen lyhyen kuvauksen tontin ominaisuuksista ja yhteystiedot alueen maanomistajasta tai hänen edustajastaan. Esitteen ajantasaisuus on maanomistajien itsensä ilmoitusten varassa. Esitettä tehtäessä ei ole tarkemmin selvitetty alueen rakentamismahdollisuuksia eikä annettujen tietojen oikeellisuutta. Kun suunnittelet tontin hankintaa, ota yhteys myös meihin. Varsinkin ranta-alueilla on usein rakentamista koskevia rajoituksia. Rajoitusten vaikutus saattaa ulottua etäällekin vesistöstä. Pyrimme parhaamme mukaan auttamaan Sinua kaikissa tontin hankintaan ja rakentamiseen liittyvissä asioissa.

Esitteessa ovat mukana vain ne tontit, jotka maanomistajat ovat meille ilmoittaneet. Lisää tontteja löytyy myös mm. www.etuovi.com -palvelusta sekä kiinteistövälittäjien sivuilta ja lehti-ilmoituksista.

Yksityisten tontit esite PDF

n. 7000 asukkaan pikkukaupungissa on tilaa nauttia elämästä luonnon keskellä. Ikaalisten palvelut kaiken ikäisille ovat hyvät ja monipuoliset. Valkean Ruusun hirsikoulu sekä rakenteilla oleva uusi liikuntahalli tarjoavat turvallisen oppimis- ja harrastusympäristön pienille koululaisille.

Ikaalinen on ihanteellinen asuinpaikka myös lähikunnissa töissä käyville ja etätyötä tekeville! Täällä on hyvät laajakaistayhteydet ja uusille asuntoalueille rakennetaan valokuituyhteys jokaiseen kotiin.
Hämeenkyrön ohitustien myötä kulkeminen Tampereelle nopeutuu.
 
Kotiudu Ikaalisiin❤️
 
Tutustu aitojen Ikaalislaisten kokemuksiin: https://ikaalinen.fi/meidan-ikaalinen/

Asuinalueen tontit

KortteliTonttiPinta-ala m²Hinta €Rak. oikeus m²

Asuinalueen sijainti

Ota yhteyttä

Rakennustarkastaja
Suoniemi Hannu

+358447301239

hannu.suoniemi@ikaalinen.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Tontin yhteydenotto
Haluan yhteydenoton ensisijaisesti

Katso myös