Skip to content

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Esiopetukseen ilmoittautuminen 2024-25

Esiopetusta tullaan järjestämään lukuvuonna 2024-25 Valkean ruusun päiväkodin alaisuudessa sekä Kilvakkalan että Luhalahden kouluissa, Tevaniemessä esiopetus toimii joustavasti ryhmäperhepäivähoidon yhteydessä. Esiopetus alkaa 7.8.2024.

Esiopetuspäätökset tullaan tekemään viimeistään huhtikuun aikana. Ikaalisten kaupungilla on käytössä sähköinen suomi.fi-viestipalvelu. Saatte päätöksen sähköisenä, jos olette käyneet hyväksymässä sähköisten viestien vastaanottamisen suomi.fi sivustolla. Sähköinen päätös on luettavissa suomi.fi sivustolla heti, kun päätös on lähetetty sähköisesti. Suomi.fi lähettää sähköpostiinne ilmoituksen uudesta päätöksestä. Ohje Suomi.fi viestipalvelun käyttöönotosta.

Esiopetukseen ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella, joka löytyy alla olevasta linkistä. Ohjeita hakemuksen täyttämiseen löytyy tästä.

Siirry sähköiseen ilmoittautumiseen tästä

Mikäli lapsesi tarvitsee täydentävää varhaiskasvatusta, haetaan se samalla sähköisellä lomakkeella. Huomioithan tuntiporrasta valitessasi, että siihen ei huomioida esiopetusaikaa (19h/vko)

Valittavissa on seuraavat tuntiportaat:

enintään 20h/vko
alle 35 h/vko
35 h/vko tai enemmän

Esiopetus on 1.8.2015 alkaen velvoittavaa.
Huoltajan velvollisuus on huolehtia siitä, että lapsi osallistuu oppivelvollisuuden alkamista edeltävänä vuonna vuoden kestävään esiopetukseen tai muuhun esiopetuksen tavoitteet saavuttavaan toimintaan.