Esiopetukseen ilmoittautuminen

ESIOPETUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN  LUKUVUODELLE 2020 – 2021 NYT KÄYNNISSÄ. PYYDÄMME HAKEMUKSET 8.4.2020 MENNESSÄ.

Esiopetusta järjestetään Ikaalisissa keskustan alueella Valkean ruusun ja Kakkospesän päiväkodeissa sekä Kilvakkalan,Tevaniemen ja Luhalahden kouluilla.

Esiopetukseen ilmoittaudutaan samalla sähköisellä lomakkeella, joka löytyy alla olevasta linkistä.

Varhaiskasvatus- ja esiopetushakemus

Huomioithan hakemusta täyttäessäsi, että 1.8.2020 alkaen käytössä ovat seuraavat tuntiportaat:

enintään 20h/vko

alle 35 h/vko

35 h tai enemmän

Tuntiportaat 16 h ja 26 h poistuvat käytöstä, joten niitä ei toivota valittavan. Olemme tarvittaessa ennen päätöksen tekoa yhteydessä perheisiin koskien tuntiportaita.

Tietoteknisistä syistä emme voi päivittää hakemuslomaketta ennen 1.8.2020, jonka vuoksi lomakkeella on valittavissa poistuvat tuntiportaat.

Syksyn 2020 varhaiskasvatuspaikkojen osalta perheille postitetaan päätökset kesäkuun aikana. Esiopetuksen osalta päätöksen postitetaan huhtikuun aikana. Poikkeusolot voivat kuitenkin muuttaa aikataulua, tiedotamme täällä, mikäli päätöksenteko viivästyy.

Mikäli lapsesi tarvitsee täydentävää varhaiskasvatusta, haetaan se samalla lomakkeella. Huomioithan tuntiporrasta valitessasi, että siihen ei huomioida esiopetusaikaa (20h/vko)

Esiopetus on 1.8.2015 alkaen velvoittavaa:
Huoltajan velvollisuus on huolehtia siitä, että lapsi osallistuu oppivelvollisuuden alkamista edeltävänä vuonna vuoden kestävään esiopetukseen tai muuhun esiopetuksen tavoitteet saavuttavaan toimintaan.