Skip to content

Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus ja koulun kerhotoiminta

Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus ja koulun kerhotoiminta

Esiopetusta järjestetään 19h/vko, pääsääntöisesti ma-pe klo 9-13.00 Esiopetus on maksutonta.

Mikäli esioppilas tarvitsee varhaiskasvatusta edellä mainitun ajan ulkopuolella, pyydämme esiopetukseen ilmoittautumisen yhteydessä hakemaan esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta. 
Esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta haetaan samalla lomakkeella jolla ilmoittaudutaan esiopetukseen.

Lomake esiopetukseen ilmoittautumiseen sekä täydentävään varhaiskasvatukseen

Tuntiportaan valinnassa tulee huomioida maksuton esiopetusaika, joka on tällä hetkellä 19h/vko. Eli esiopetusaikaa ei lasketa mukaan tuntiportaaseen.

Kilvakkalassa, Tevaniemessä ja Luhalahdessa esioppilaat voivat osallistua esiopetuksen lisäksi koulun kerhotoimintaan. Toiminta järjestetään osana koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa, jota määrittää eri lainsäädäntö kuin päiväkotien yhteydessä järjestettävää täydentävää varhaiskasvatusta.

 

Päätös esiopetusta täydentävästä varhaiskasvatuspaikasta sekä koulun kerhotoiminnasta 

Perhe saa päätöksen varhaiskasvatuspaikasta noin kahta viikkoa ennen varhaiskasvatuksen alkamista.  Varhaiskasvatuspaikka tulee vastaanottaa sähköisellä lomakkeella Varhaiskasvatuspaikan vastaanottaminen

Päätöksen antamisen jälkeen varhaiskasvatuksen aloituspäivää ei voi enää muuttaa. 

Saatte päätöksen sähköisenä, jos olette käyneet hyväksymässä sähköisten viestien vastaanottamisen suomi.fi sivustolla. Sähköinen päätös on luettavissa suomi.fi sivustolla heti, kun päätös on lähetetty sähköisesti. Suomi.fi lähettää sähköpostiinne ilmoituksen uudesta päätöksestä. Suomi.fi sähköisten viestien vastaanottaminen

Jos et ole hyväksynyt sähköistä viranomaisviestintää, saat päätöksen kirjepostilla noin seitsemän (7) arkipäivän kuluessa päätöksen lähettämisestä.