Skip to content

Ajankohtaista

AJANKOHTAISET

Seurapalaveri pidetään to 2.2. klo 17.30-19.30 Valkean ruusun koululla, luokka 245. Sisäänkäynti vihreän päädyn yläkerrasta.
 
2023 KEVÄÄN ALKAVAT RYHMÄT

HÖNTYPELISEURAA ETSINNÄSSÄ?

Höntyspeliseuraa vailla? Liity Facebookissa ryhmään Oivaseudun harrastukset ja etsi itsellesi seuraa liikkumaan! Ryhmän ylläpitäjän kanssa on sovittu, että höntsypeliseuran etsiminen ryhmässä on sallittua ja ryhmään on tehty myös viestiketju sitä varten. Nyt kaikki liikkujat seuroissa ja yksin mukaan ryhmään! Höntsypelien harrastaminen ei vaadi ohjattua toimintaa, vaan vain aktiivisia liikkujia. 

 

NUOTIOPAIKKOJA

Mikäli listassa on epäkohtia tai sinulla on lisätietoa/täydennettävää tai lisää kohteita listaan, lähetä tietosi mieluusti osoitteeseen eeva.lehtiniemi@ikaalinen.fi.  https://ikaalinen.fi/…/liikuntavinkkeja-kotona-liikkumiseen/

 

TESTAA LIIKKUMISTOTTUMUKSESI UUDELLA SOVELLUKSELLA

UKK-instituutti on julkaissut erinomaisen helpon työkalun oman liikkumisen tarkasteluun. Testi löytyy täältä: https://ukkinstituutti.fi/ajankohtaista/uusi-verkkosovellus-liikkumistottumusten-arviointiin/. Tee testi ja mikäli huomaat, että parantamisen varaa olisi, niin varaa aikaa maksuttomaan liikuntaneuvontaan puhelimitse 044 730 1350. Lisätietoja liikuntaneuvonnasta täältä: https://ikaalinen.fi/kulttu…/liikuntatoimi/liikuntaneuvonta/

 

LIIKUNTAVÄLINEITÄ KIRJASTON VÄLINELAINAUKSESSA

Kirjaston liikuntavälinelainauksesta saa apua kotona liikkumiseen, sillä kirjastokortilla voit lainata myös liikuntavälineitä. Tarjolla on mm. kahvakuulia, kävelysauvoja, lumikenkiä, kesäisiä pihapelejä, muutama gymstick yms. Käy tutustumassa valikoimiin ja esitä toiveita, mikäli kaipaat lainaukseen lisää välineitä. 

 

ANTAAKO YHDISTYKSESI, SEURASI, FIRMASI ELINTAPAOHJAUSTA AIKUISILLE?

Jotta asiakkaita osataan ohjata tarvittavien palvelujen piiriin, olemme koonneet toimijoiden yhteystietoja ja palvelujen sisältöä yhdelle välilehdelle (teemoina liikunta, ravitsemus ja uni). Mikäli yhdityksenne/seuranne/firmanne puuttuu vielä listalta tai tiedot ovat muuttuneet, ota yhteyttä.

Katso ohjeet: https://ikaalinen.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikuntatoimi/elintapaohjaustarjotin/

Lisätietoja: terveysliikuntakoordinaattori p. 044 7301350