Skip to content

Palvelut ja infopisteet

Sikuri-Kolkon kaunista järvimaisemaa.

 

Kylätoimikunnan ilmoitustaluja löytyy alueellisen jätepisteen luota Vikmanintien ja Vanhan Tampereentien risteyksestä, Pannukuusentien ja Kolkontien risteyksestä, Kolkontien puolivälistä ja Vanhan Tampereentien alusta oikealla heti kolmostieltä käännyttäessä.  Opastetauluja löytyy myös tästä kartasta.

Kyläläisten vapaassa käytössä on Uimaranta ja Urheilukenttä.  Uimarannan kiinteistö on vuokrattu 30 vuoden vuokrasopimuksella Ikaalisten kaupungilta. Urheilukentän kiinteistö on meidän oma.

Nämä paikat  löydät seuraamalla opasteita Kolkontieltä, tai alla olevasta kartasta. Uimarannalla on uimalaituri, laavu ja  tulisija vaikkapa makkaranpaistoa varten. Puita löytyy viereisestä puuvarastosta. Muista pitää paikat siistinä ! Sen minkä jaksat tuoda täytenä, jaksat varmaan viedä tyhjänäkin.

Alueellinen jätepiste sijaitsee Vanhan Tampereentien ja Vikmanin tien risteyksessä. Se on niiden talouksien käytössä, jotka ovat maksaneet alueellisen jätemaksun.

Kylätoimikunnalta löytyy vuokrattavaksi isoja kattiloita, kahvinkeitin (50 kp) sekä noin 40 hengen kahvikalusto: lisätietoa Jari Siren p. 050 309 4472.

 

PALVELUT KARTTA AVAUTUU TÄSTÄ

 

 

 

 

 

 

 

Kuvituskuva. Mies pelaamassa lentopalloa.

Kuvituskuva. Lapset pelaa jalkapalloa.

Kuvituskuva. Laituri jonka takana paljon vesi ja metsämaisemaa.

Kuvituskuva. Liekki palaa nuotiossa hämärässä.