Skip to content

Digituki

Tarvitsetko apua kännykän, tabletin, tietokoneen tai television kanssa? Haluaisitko oppia käyttämään vaikkapa Facebookia, Skypeä tai sähköisiä pankkipalveluita? Olisitko kiinnostunut tekemään laboratorion ajanvarauksen tietokoneella tai tabletilla? Vai onko sinulla ongelmia television kanavien kanssa?

Digikummi voi auttaa! Digikummit ovat nuoria, jotka on koulutettu erityisesti ikäihmisten avuksi. Palvelu on osa Ikaalisten 4H-yhdistyksen toimintaa. Yhteistyökumppaneina ovat Ikaalisten seurakunta ja kaupunki.

Digikummien tarkemmat tiedot löydät osoitteesta
https://www.digikummiapu.fi/

4H:n digikummi päivystää ajoittain myös kirjastolla. Ikaalisten 4H mainostaa tilaisuuksia somessa, niistä kerrotaan kirjaston ilmoitustaululla ja voit tiedustella digikummin päivystysajoista myös puhelimella kirjastolta: 044 073 0133.

Huom! Tällä hetkellä digiapu kirjastolla vain ajanvarauksella tiistaisin klo 13.00-14.30. Varaa oma aikasi numerosta 0400-778979, ma-pe klo 10.00-16.00 välisenä aikana. 

 

Valtakunnallinen digitukiverkosto

Ikaalisten kaupunginkirjasto kuuluu valtakunnalliseen digitukiverkostoon. Henkilökunta opastaa asiakkaita digiongelmissa oman osaamisensa puitteissa. Erityisesti neuvomme kirjaston digipalvelujen käytössä, mutta meiltä voi kysyä apua myös vaikkapa koronapassin tulostamiseen tai verkkopankin käyttöön.

Digitukiverkoston jäsenenä Ikaalisten kaupunginkirjasto on sitoutunut digituen eettisen ohjeistuksen noudattamiseen.