Skip to content

E-aineistot

E-aineisto tarkoittaa sähköisesti saatavilla olevaa elokuvaa, kirjaa, äänikirjaa, lehteä tai musiikkia. Kirjasto tarjoaa sinulle erilaisia e-aineistoja. Voit käyttää niitä yleensä kirjastokortin ja PIN-koodin avulla kirjautumalla. Kansallinen E-kirjasto otetaan käyttöön vahvalla tunnistautumisella. Voit aina myös kysyä kirjaston asiakaspalvelusta apua, jos haluat tietää jostakin e-aineistosta enemmän.

PIKI-kirjastojen tarjoamat e-aineistot, linkit sovelluksiin ja ohjeet.

 

E-elokuvat

Kirjastokortilla katsottavia elokuvia löytyy Cineast– sekä Naxos Video Library -sovelluksista. Lisäksi Elonet -palvelussa on elokuvia, joita voi katsoa ilman kirjastokorttia. Medici.tv tarjoaa klassista musiikkia, balettia ja jazzia.
  

E-kirjat

Suomenkielistä ja vieraskielistä kirjallisuutta voit lainata kansallisesta E-kirjastosta.
  

E-lehdet

Kirjaston lehtisalin asiakaskoneilla voit lukea e-lehtiä ePress- ja Pressreader-palveluista. Kansallinen E-kirjasto tarjoaa myös digilehtiä.
  

E-musiikki

Kirjasto tarjoaa käyttöösi musiikin suoratoistopalveluja. Naxos Music -palveluun kuuluu neljän eri musiikkityylin kokoelmia.

Rockway on soittamisen ja laulamisen videokursseja sisältävä suomenkielinen verkkopalvelu. PIKI-kirjastojen asiakkaille valittavissa on yli 30 eritasoista kurssia aloittelijoista edistyneisiin.

 

 

 

Naxos

ePress ja eMagz

PressReader