Skip to content

E-aineistot

E-aineisto tarkoittaa sähköisesti saatavilla olevaa elokuvaa, kirjaa, äänikirjaa, lehteä tai musiikkia. Kirjasto tarjoaa sinulle erilaisia e-aineistoja. Voit käyttää niitä yleensä kirjastokortin ja PIN-koodin avulla kirjautumalla. Voit aina myös kysyä kirjaston asiakaspalvelusta apua, jos haluat tietää jostakin e-aineistosta enemmän.

PIKI-kirjastojen tarjoamat e-aineistot

 

E-elokuvat

Kirjastokortilla katsottavia elokuvia löytyy Kirjastokino- sekä Naxos Video Library -sovelluksista.
Verkkokirjastosta löytyy ohjeet miten pääset käyttämään e-elokuvapalveluita.

E-kirjat

Kirjaston suomenkielistä e-kirjavalikoimaa pääset tarkastelemaan suoraan Ellibsin kokoelmasivulta. Vieraskielisia e-kirjoja ja e-äänikirjoja löytyy myös Overdrive-sovelluksesta.
Tarkempia ohjeita näiden e-kirjapalveluiden käyttöön löydät verkkokirjastosta: Ellibs ja OverDrive

E-lehdet

Kirjaston lehtisalin asiakaskoneilla voit lukea e-lehtiä ePress (sanomalehdet) ja eMagz (aikakauslehdet) -palveluista sekä Pressreader-palvelusta. Kesällä 2023 valikoimaan tuli etäkäytettävä e-lehtipalvelu Prenax.
Tarkempia ohjeita e-lehtien käyttöön löydät verkkokirjastosta.

E-musiikki

Kirjasto tarjoaa käyttöösi musiikin suoratoistopalveluja. Naxos Music -palveluun kuuluu neljän eri musiikkityylin kokoelmia.
Katso verkkokirjastosta, miten pääset kuuntelemaan e-musiikkia.

Rockway

Rockway on soittamisen ja laulamisen videokursseja sisältävä suomenkielinen verkkopalvelu. PIKI-kirjastojen asiakkaille valittavissa on yli 30 eritasoista kurssia aloittelijoista edistyneisiin. Katso lisää verkkokirjastosta.

 

 

 

KirjastoKino

Naxos

Ellibs

OverDrive

ePress ja eMagz

PressReader