Ajankohtaista

Pop up -kirjasto kauppakeskus Kompissa  ti 19.3. klo 11-15

Ikaalisten kaupunginkirjasto esittäytyy Kompissa! Tule tutkimaan millainen kirjakokoelma on lähtenyt kirjastolaisten matkaan. Lisäksi voit tutustua PIKI-verkkokirjaston tarjoamiin palveluihin, kuten esim. lainattaviin e-aineistoihin.

19.3. on Minna Canthin päivä, tasa-arvon päivä ja nyt myös Kirjaston päivä!

 


Myös Ikaalisten kirjaston maksuja voi nyt maksaa verkossa

Kaikki PIKI-kirjastot ovat ottaneet käyttöön verkkomaksamisen. Maksaaksesi kirjastomaksuja verkossa, sinulla pitää olla sähköpostiosoite Omat tiedot -sivun Kirjastokortin yhteystiedot -kohdassa.

Yhteen kuntaan menevä maksu voi koostua pienemmistä maksuista, mutta yhteen kuntaan maksettavan summan on oltava vähintään 1 €. Maksaminen ei siis onnistu, jos kuntakohtainen summa jää alle euron. Voit maksaa samalla kerralla useamman kunnan maksuja.

Huollettavan maksujen maksaminen

Huollettavan maksut näkyvät huoltajan maksut-sivulla ja niitä voi valita samaan maksutapahtumaan. Maksun selitekohdasta näet kenen maksusta on kyse.

Lue lisää verkkomaksamisesta

 


Satu ja Aatos -satutunnit keväällä 2019

  • 26.3. klo 10-10.45
  • 23.4. klo 10-10.45
  • 7.5. klo 10-10.45

Satu ja Aatos -satutunti on teatteri-, sanataide- ja tunnetaitokasvatusta 3-8-vuotiaille. Satu ja Aatos -satutunnilla Satu-täti lukee lapsille tunneteemaisen sadun. Aiheina ovat ns. kielteiset tunteet ja ajatukset: pelot, riidat, pettymykset, sosiaaliset ongelmat, ristiriidat perheissä jne.

Satutunnit vetää taidekasvattaja Katja Kähkönen.

Isompien ryhmien tulee ilmoittautua satutunnille etukäteen.

 


Kirjastoauto aloittaa kevään kierrokset ke 9.1.

Lue lisää…

 

 


Muutoksia maksuihin ja maksamiseen vuoden 2019 alussa

Uuden vuoden alku on tuomassa joitakin muutoksia Ikaalisten ja muiden Piki-kirjastojen maksuihin.

Lainauskiellon raja laskee 2.1.2019 alkaen kaikissa Piki-kirjastoissa 20 eurosta 15 euroon. Kun asiakkaan velkasaldo yltää 15 euroon, hän ei voi lainata kortillaan ennen maksujen maksamista.

Myös yksittäisen lainan myöhästymismaksun maksukertymän ylärajaa nostetaan. Myöhästymismaksun uusi yläraja on 9 €/laina 2.1.2019 alkaen. Aiemmin yläraja oli 5 €/laina.

Verkkomaksaminen on tulossa mahdolliseksi vuoden 2019 alkupuolella myös Ikaalisten kirjaston maksujen osalta. Pankkikortilla maksaminen on ollut käytössä jo jonkin aikaa.

 


Sarjaliput Altin salin elokuvanäytöksiin myynnissä ainoastaan kirjastossa

Lue lisää…