Ajankohtaista

Tiinan kirjakutsut
ke 27.11.2019
klo 14:00 ja 17:30

Tervetuloa nauttimaan kuppi kuumaa ja kuuntelemaan esittelyjä kirjasyksyn uutuuksista.
 
 
 _


Varaa aika
digi-opastukseen!

Tarvitsetko apua kännykän, tabletin, tietokoneen tai sähköisten palvelujen kanssa? 4H-digikummit voivat auttaa. Opastusaikoja on tarjolla klo 13-15 seuraavina tiistai-päivinä: 26.11. ja 10.12. Ajan digiopastukseen voi varata kirjaston henkilökunnalta. Ikaalisten seurakunta tarjoaa palvelun ilmaiseksi yli 70-vuotiaille ikaalislaisille. Tervetuloa!

_

Myös Ikaalisten kirjaston maksuja voi nyt maksaa verkossa

Kaikki PIKI-kirjastot ovat ottaneet käyttöön verkkomaksamisen. Maksaaksesi kirjastomaksuja verkossa, sinulla pitää olla sähköpostiosoite Omat tiedot -sivun Kirjastokortin yhteystiedot -kohdassa. Yhteen kuntaan menevä maksu voi koostua pienemmistä maksuista, mutta yhteen kuntaan maksettavan summan on oltava vähintään 1 €. Maksaminen ei siis onnistu, jos kuntakohtainen summa jää alle euron. Voit maksaa samalla kerralla useamman kunnan maksuja. Huollettavan maksujen maksaminen. Huollettavan maksut näkyvät huoltajan maksut-sivulla ja niitä voi valita samaan maksutapahtumaan. Maksun selitekohdasta näet kenen maksusta on kyse. Lue lisää verkkomaksamisesta
 
_

Muutoksia maksuihin ja maksamiseen vuoden 2019 alussa

Uuden vuoden alku on tuomassa joitakin muutoksia Ikaalisten ja muiden Piki-kirjastojen maksuihin.Lainauskiellon raja laskee 2.1.2019 alkaen kaikissa Piki-kirjastoissa 20 eurosta 15 euroon. Kun asiakkaan velkasaldo yltää 15 euroon, hän ei voi lainata kortillaan ennen maksujen maksamista.Myös yksittäisen lainan myöhästymismaksun maksukertymän ylärajaa nostetaan. Myöhästymismaksun uusi yläraja on 9 €/laina 2.1.2019 alkaen. Aiemmin yläraja oli 5 €/laina.Verkkomaksaminen on tulossa mahdolliseksi vuoden 2019 alkupuolella myös Ikaalisten kirjaston maksujen osalta. Pankkikortilla maksaminen on ollut käytössä jo jonkin aikaa.
 
_

Sarjaliput Altin salin elokuvanäytöksiin myynnissä ainoastaan kirjastossa

Lue lisää…
_