Skip to content

Tulevat elokuvat

Täältä pääset tutustumaan tuleviin ja jo näytöksissä pyöriviin elokuviin!

HUOM! Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen aluehallintovirasto on kieltänyt kaikki ulko- ja sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet. Muun muassa koronapassi ei ole tällä hetkellä käytössä. Määräys on voimassa 4.2.2022 saakka, jonka jälkeen sitä arvioidaan uudestaan.

Päätös koskee myös Altin Salin elokuvatoimintaa. Kaikki suunnitellut elokuvanäytökset on toistaiseksi peruttu.

Pahoittelemme tilannetta. Toivottavasti koronatilanne helpottuu ja määräykset ovat voimassa vain väliaikaisesti. Tarkkailemme tilannetta ja pyrimme aloittamaan elokuvanäytökset mahdollisimman pian.  Sydämellisesti tervetuloa eläviin kuviin sen jälkeen!
– Altin salin elokuvatiimi
HUOM! Uusista koronarajoituksista johtuen kevään 2022 elokuvatoiminta ei pääse toistaiseksi alkamaan. Tässä kuitenkin suunniteltua, tulevien elokuvien ensi-iltoja, mikäli niitä päästään pian näyttämään.

Tulevia elokuvia Altin salilla:
 
 
Ensimmäistä kertaa Spider-Manin elokuvahistoriassa naapuruston ystävällinen sankarimme on paljastunut, eikä enää pysty erottamaan tavallista elämäänsä vaarallisesta supersankarielämästä. Pyydettyään apua Doctor Strangelta tilanne ottaa askeleen entistä huonompaan suuntaan pakottaen hänet selvittämään, mitä todella tarkoittaa olla Spider-Man.
 

Spider-Man: No way home

Esitykset: ?
 
Liput 10€ kesto: 2t 28min (12)
 
 
 
Animaatiostudio Illuminationin musiikintäyteinen Sing 2 on talven upein viihde-elämys! Lannistumaton showmies, koala Buster Moon ja hänen tähtikaartiinsa valmistautuvat elämänsä huikeimpaan spektaakkeliin viihdemaailman kimaltelevassa pääkaupungissa. On vain yksi ongelma: heidän pitää suostutella erakoitunut supertähti mukaan show’hun.
 
Sing 2
 
Esitykset: ?
 
Liput 10€ kesto: 1t 50min (7)
 
 
 
Vinski ja näkymättömyyspulveri perustuu jo useita sukupolvia riemastuttaneeseen Aapelin kirjaan Koko kaupungin Vinski (1954). 
 
Vinski ja näkymättömyyspulveri sijoittuu kuvitteelliseen Hömpstadin kaupunkiin, joka on joutunut röyhkeän rikosaallon kouriin. Murrot ja ryöstöt ovat osa kaupunkilaisten todellisuutta, ja poliisia auttamaan tarvittaisiin nyt todellinen supersankari. Koulupoika Vinski tutustuu salaperäiseen apteekkariin, joka tarjoaa Vinskille mahdollisuutta tulla Hömpstadin sankariksi.
 
Vinski ja näkymättömyyspulveri
 
Esitykset: ?
 
Liput 10€ kesto: 1t 25min (7)
 
 
 
Lavalla Seija säihkyy yleisön rakastavien katseiden valossa, mutta kotonaan hän syö kylmää nakkia ja juo piimää yksin yönälkäänsä. Stailisti Shanella on hänen läheisin ihmisensä. Seija on oppinut suojaamaan yksityisyyttään pakon edessä, mutta suojaus toimii myös eristeenä, ja vaikka Seija on ”koko kansan rakastama”, hänen on vaikea päästää lähelleen ketään. Seija tapaa biisinkirjoitusileirillä Laurin ja yhteistyön tuoksinassa päästää itsensä rakastumaan. Seijan olisi uskallettava astua jumalattaren korokkeeltaan ihmisten pariin – ja kestettävä sen seuraukset.
 
70 on vain numero
 
Esitykset: ?
 
Liput 10€ kesto 1t 42min (12)

Altin sali on nyt myös EU:n vammaiskorttikohde.

  • Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta palveluumme silloin, kun kortissa on A-merkintä.
  • Toimitiloissamme on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen.
  • Toimitiloissamme on esteetön WC.
  • Toimitilojemme läheisyydessä on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin.
  • Katsomossamme on pyörätuolipaikkoja.
  • Altin saliin ollaan hankkimassa induktiosilmukkaa kuulorajoitteisille.
  • Toimitilojemme esteettömyystiedot löytyvät selkeästi omilta verkkosivuiltamme

Katso ohjeet kortin hakemiseen Kelan sivulta:

https://www.vammaiskortti.fi/miten-haen-vammaiskorttia/