Skip to content

Voimaa luonnosta – harrastukset, ulkoilureitistö

Kuvituskuva. Naiset sauvakävelemässä luonnossa.

Kylämme tarjoaa lenkkeilyyn sopivat mielenkiintoiset reitit ja kauniit maisemat, niin kesällä kuin talvellakin. Kartasta löytyvä Kylän Lenkki tarjoaa virkistystä ympäri vuoden. Muistahan kuitata suorituksesi vihkoon Hiittensarventiellä.

Karttaa tutkimalla löytyy muitakin polkuja, joita voi kulkea jokamiehenoikeudella. Kysy neuvoa vaikka paikallisilta asukkailta.

Lumisina talvina avataan keväinen Aurinkolatu, joka kulkee pelloilla ja Kyrösjärven rantamaisemissa.

Kalastajille Kyrösjärvi tarjoaa hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet harrastaa. Paikallisilta kalastajilta voi varmistaa omat kalansaaliinsa. Aina ei tarvitse mennä kaupan tiskille. Kalastuslupia, neuvoa ja opastusta saat tarvittaessa, katso yhteystiedot tästä. Kyrösjärven yhteinäislupa-alueen kalastussäännöt löydät tästä.

Kylätoimikunnan hoidossa on Sikurin puolelta löytyvä urheilukenttä, ja uimaranta, joita asukkaat voi käyttää hyväksi. Jatkossa ulkoilureitistöä on tarkoitus laajentaa. Urheilukenttää päivitetään  vastaamaan nykypäivän asukkaiden tarpeita ja vaatimuksia.

SIKURI -KOLKKO ULKOILUREITISTÖ,kartta

 

Rauhoittava ympäristö

Kylämme sijainti tarjoaa rauhallisen ja monipuolisen asuinympäristön puhdasta luontoa ja hiljaisuutta arvostaville asukkaille. Peruspalvelut löytyvät lyhyen matkan päästä Ikaalisista tai Hämeenkyröstä ja kaikki tarvittava tunnin ajomatkan päästä. Pääkaupunkiseudullekin on vain runsaan parin tunnin matka.

Kylän asukkaina on sekä vakituisia, että kesä- ja loma-asukkaita. Viime vuosina on kyläämme muuttanut useita lapsiperheita, uusia taloja ja rakennuksia on valmistunut ja valmistumassa. Toiminta kylällä on selvästi vilkastunut ja se näkyy varsinkin kesäaikana.

Toimintansa lopettaneet maatilat tarjoavat Kyrösjärven rannoilta mahdollisuuksia toteuttaa unelmia.  Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä yhteyshenkilöiltämme.

Tule sinäkin maisemaan, jossa mieli rauhoittuu ja sielu lepää.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ihmisiä kävelemässä lumisessa metsässä.Kalastaja esittelee saalistaan.Neljä ihmistä kalastelemassa veneessä.

Sikuri-Kolkon kartta.