Skip to content

Asuminen

Ikaalisten ryhmäkoti

Ryhmäkoti on 10-paikkainen ohjatun asumisen yksikkö aikuisille kehitysvammaisille. Ohjatun asumisen yksikössä ei ole yövalvontaa. Ohjatussa asumisessa asukkaiden on mahdollista saada ohjaajilta tukea mm. elämänhallintaan, kotitöihin, asiointiin ja virkistystoimintaan. Ohjatun asumisen yksikössä tuetaan asiakkaita omannäköiseen elämään ja harrastetaan yhdessä porukalla.

Ikaalisten kaupungilla on myös kehitysvammaisille aikuisille tukiasuntoja, joihin on mahdollisuus saada ryhmäkodin henkilökunnalta yksilöllisen suunnitelman mukaan tukea.

Ryhmäkodin arkea voi seurata
Ikaalisten ryhmäkodin Facebook-sivuilta.

 

HUOM! Koronatilanteen vuoksi emme tällä hetkellä ota vieraita vastaan Ikaalisten ryhmäkodilla. Omaisia ohjataan olemaan yhteydessä läheisiinsä puhelimitse. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja päivitämme ohjeistusta tarvittaessa. Ikaalisten kaupungin yleinen ohjeistus asiassa löytyy seuraavan linkin takaa: https://ikaalinen.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/korona-tiedotus/

Muut asumispalvelut

Tehostettua palveluasumista ja tilapäishoitoa ostetaan tarvittaessa muilta kunnilta, kuntayhtymiltä ja yksityisiltä palveluntuottajilta. Tilapäistä ja pitkäaikaista perhehoitoa järjestetään yhteistyössä Pirkanmaan perhehoidon yksikön kanssa.

http://www.tampere.fi/perhehoidonyksikko

 
 

Lisätietoja

vammaispalveluiden palveluohjaaja Silva Mölsä ja
vt. vammaispalveluiden päällikkö Maria Pyykkönen

Yhteystiedot

Ikaalisten ryhmäkoti
Peltotie 4
39500 Ikaalinen
p. (03) 450 1319 tai
044 730 1319


Jaana Helminen
palveluvastaava
p. 044 730 1233